Pletyka: sokkal mélyebb RPG elemekkel jöhet a Destiny 3?

2018. október 23.
4.0251
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jelenleg a Bungie köszöni szépen, elvannak a Destiny 2-vel, hiszen folyamatosan hozzák ki az újabb és újabb tartalmakat hozzá, azonban felbukkant a színen egy Reddit felhasználó, aki azt állítja, hogy már készül a Destiny 3.

Nagyon erősen javallott AnonTheNine szivárogtatásait szódával fogyasztani, viszont az úriember azt állítja, hogy jövőre hasonló mederben jönnek majd a kiegészítők az aktuális epizódhoz, mint a Forsaken idejében, miszerint szeptemberben jön egy nagyobb DLC, majd ezt követik a kisebb újdonságok.

Ami a harmadik felvonást illeti, AnonTheNine szerint még nincs kitűzve, hogy melyik évben jöhet, azonban sokkal inkább a hardcore rétegnek szólna a cucc, ezáltal mélyebb RPG elemekkel töltenék fel a játékot, arról meg már nem is beszélve, hogy új képességforrás gyanánt érkezik majd a "sötétség ereje", így új skilleket és kasztokat is kaphatunk.

Elviekben a Destinyből már ismeretes Europa nagy szerepet kaphat a harmadik részben, ráadásul PvPvE zónákkal is gyarapodhat a folytatás, viszont nem olyasféle megoldásra kell gondolni, mint a The Divisionben látott Dark Zone.

Ha minden igaz, Chris Barrett rendezheti a Destiny 3-at, míg a második rész direktora, Luke Smith szintén nagy szerepet fog játszani a fejlesztésben. AnonTheNine szivárogtatásai már többször is igaznak bizonyultak, viszont mivel még semmi sem biztos, és ezernyi dolog változhat a fejlesztés folyamatában, így ne vegyük készpénznek a fentebb írtakat.
3 hozzászólás

Direktor

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Csodálnám ha a Destiny 2 sikertelensége után sokan várnák...

válasz erre

muki

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mondjuk játékmenetben is nagyot kéne gurítaniuk, mert arra sokan panaszkodnak.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ekkora csalódás után szerintem mindegy mivel jön.

válasz erre
Destiny 2
11.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja