Pletyka: még májusban bejelentik a Watch Dogs 3-at, novemberben meg is jelenik

2019. május 19.
6.0731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismételten felsejlett annak a Watch Dogs 3-nak a híre, amely kapcsán már korábban is rebesgették, hogy még idén megjelenik, ráadásul a főhelyszín London lesz, ezúttal pedig kicsit konkrétabb pletykák is jöttek.

Nem mostani keltezésű szóbeszédről van szó, ám most került isten igazából be a köztudatba. Elviekben két héttel az E3 előtt jelentik be az alkotást, ami azt jelenti, hogy még májusban megtörténik a prezentáció, majd a teljes szoftver megjelenése idén novemberre várható.

Olyan lehetőségeket emlegetnek, mint a gördeszkázás és a graffitizés, illetve kicsit cyberpunkosabb körítést kaphat az egész környezet. Halálos fegyverek nem lesznek használhatóak, a főszereplő pedig egy Sarah nevű, félig angol, félig ázsiai hölgyemény lehet.
rebesgették, hogy még idén megjelenik, ráadásul a főhelyszín London lesz, ezúttal pedig kicsit konkrétabb pletykák is jöttek.'>
14 hozzászólás

fighterlaci

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Hűha, nem lesz ez kicsit elkapkodva? meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

London sem túl fantáziadús környezet... Valahogy mindig az követi az amerikai városokat. Nem baj, olcsó, az AC Syndicate-ben van sok ma is álló épület, ki lehet szedni. röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja