Pletyka: lemezolvasó nélküli Xbox One jöhet még ebben a generációban

2018. november 16.
5.4331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A legtöbb vállalat már javában a következő generációra készülődik, lassan magunk mögött hagyjuk az Xbox One és PlayStation 4 érát, viszont úgy fest, hogy a Microsoft szeretne még egy bőrt lehúzni a mostani konzolgenerációról.

A Thurrott magazin szerint ugyanis a redmondi óriás következő masinája nem a már korábban megszellőztetett, újgenerációs Scarlett lesz, sokkal inkább egy optikai meghajtót nélkülöző példánnyal rukkolnának elő, ráadásul a pletykák szerint erre már 2019-ben sor kerülhet.

Joggal jöhet a kérdés, hogy miért vetemedne ilyen lépésre a Microsoft a konzolgeneráció véghajrájában, viszont fontos kiemelni, hogy a pletyka szerint a szóban forgó konzol mindössze 200 dollárt, vagy akár kevesebbet kóstálna.

Hogy mi lesz akkor a lemezes játékainkkal? Ha minden igaz, a vállalat által élesedne egy program, melynek keretében a fizikai kópiáinkat digitális kódokra válthatnánk a különféle videójáték üzletekben, bár kérdéses, hogy ezt nemzetközi szinten meg tudnák-e valósítani egyáltalán.
8 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja

Miért erőltetik ennyire a digitális terjesztést, nem értem? Ha PC lenne, még el is fogadnám, mert az leragadt a DVD-nél, a mai játékok meg kb. 10 lemezre férnének csak rá. De konzolnál mi a probléma? Fáj nekik, hogy később eladja az ember, nekik meg nem lesz belőle plusz haszon?

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja

Bravó, majd elveszítik a boltokat is akik eddig egyáltalán árulták a cuccaikat. Óriási menetelést művelnek a bukás felé.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja

Annyira akarnak menni a totális digitális világ felé, de azt elfelejtik, hogy nem csak a klienseket kellene akkor felkészíteni hanem a szervereket is. Mert hiába a gigás net ha a szerver a megás netet se nagyon bírja kezelni 20 gépnek.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Egy generáción belül négy generáció... Érdekesen tolja az MS.

válasz erre

Imperator

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Na majd pont az amcsik fognak letölteni 50-60 gigákat a frankó 20 megás netükkel.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

PS4-re csak akkor vettem lemezes játékot, amikor a konzolt is vettem, két éve... Azóta minden digitális, max kölcsön kaptam lemezeket. Ezt nem cserélném el azért olvasó nélkülire, de ha kihoznak egy ilyen Xbox One-t és jóval olcsóbb, akkor simán venném!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaImperator profiljagery1113 profilja