Pletyka: kezdetben csak limitált számban lesz kapható a PS5

2020. április 16.
9.2501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bloomberg frissen robbantotta a hírbombát a Sony next-gen konzoljához kapcsolódóan, viszont ezek az információk nem túlzottan bizalomgerjesztőek, mivelhogy árazási és megjelenési problémákról szól a fáma.

A Sony egészen konkrétan 5-6 millió legyártott PS5-re számít a fiskális év végéig, ami 2021. március 31-éig tart, ráadásképp ha ez nem lenne elég, akkor az árazásról is jött hír, miszerint 500-550 dollárral készül kiadni a konzolt a vállalat. Az indok emögött az, hogy a konzol egyes komponensein jóval nehezebben tudják beszerezni, illetve drágábban is.

Ezt a patthelyzetet a Sony úgy kívánja állítólag átvészelni, hogy csökkentenek majd a PS4 árán. Ami jó hír, hogy maga a koronavírus nem gátolja a gyártási procedúrát, júniusban tervezik elvileg a masinák előállítását, színtisztán azzal van a probléma, hogy nemigen tudják megfelelő módon beárazni a konzolt, hiszen arra számít a Sony, hogy kisebb lesz a kereslet a PS5-re az árcédula miatt.
információk nem túlzottan bizalomgerjesztőek, mivelhogy árazási és megjelenési problémákról szól a fáma.'>
4 hozzászólás

Gólem

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ps4 árát muszáj nekik csökkenteni, bár nálunk most biztos emelnek majd rajta a jó kis euró miatt.

válasz erre

totyak

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Adtak a szärnak egy pofont. Drágán adják a konzolt, mert nem tudják beszerezni az alkatrészeket, aztán meg paráznak, hogy a magas ár miatt kevesebben veszik. Naná, hogy kevesebben, de nem olyan mértékben, hogy azért csökkentett készlettel kelljen startolni. Ez mellébeszélés az én meglátásom szerint. Drágán akarták ők adni a kezdetektől is, most meg a vírushelyzet, a nehezen beszerezhető alkatrész, a bonyolultabb gyártás és szállítás mind jó ürügy arra, hogy miért is drága. Nem tudom mennyire hivatalos, vagy végleges infó ez az árról, de én még olyan csavart is látok emögött, hogy a Microsoftot akarják kiugrasztani a bokorból, hogy ők is nyilatkozzanak az ő árképzésükről.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez tök alap.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ehhez nem kell nagy jóstehetség. Mindig így van, minden egyes konzolnál.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja