Pletyka: jövőre jöhet a vikinges Assassin's Creed, Londonban fog játszódni a Watch Dogs 3

2019. április 07.
7.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mint az a napokban felsejlett az új Assassin's Creed epizód kapcsán, a következő felvonás a viking korszakba kalauzolhat minket, ellenben valljuk be, egy ilyen gyenge lábakon álló easter egg sok mindennek nevezhető, csak biztos információnak nem.

Még mindig csak pletykák keringenek, azonban ez már kicsit biztatóbb forrásnak minősül, merthogy a Kotaku úgy értesült két, egymástól független forrásból, hogy a következő epizód valóban a viking érában fog helyet foglalni, amely jelenleg a "Kingdom" kódnévre hallgat, és 2020-ban fog megjelenni.

Ez még nem minden, lévén a Kotaku továbbá azt is megerősítette, hogy Londonban fog játszódni a Watch Dogs 3, ami kapcsán már korábban is susmorogtak, de most már gyakorlatilag tényként említik. Vélhetőleg mindkettő kapcsán az idei E3-on fogunk megtudni többet, ha nem előbb. Persze azért szódával fogyasszátok eme információkat, hiszen ne feledjük, semmi sem hivatalos, amíg azt maga a stúdió nem jelenti be.
viking korszakba kalauzolhat minket, ellenben valljuk be, egy ilyen gyenge lábakon álló easter egg sok mindennek nevezhető, csak biztos információnak nem.'>
6 hozzászólás

totyak

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ubi engem már csak egy új PoP résszel tudni visszaédesgetni.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Az AC annyira nem nagyon érdekel, de a WD 3 az igen.
Kíváncsi leszek a játékra hogy Angliából mit hoznak ki. mosolygó smiley
Mondjuk én maradtam volna Amerikában mert van ott még nagyváros.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Mindkettőt Kelet-Ázsiába! röhögő smiley De most komolyan... Sokkal komolyabb hackerek vannak arra. A keleti akciófilmek is odab.sznak, nem véletlen készült a Sleeping Dogs Honkongban. Az AC meg több ezer éves kultúrákat csak letud egy 2,5D-s kínai résszel. Vikinges részhez nem elég badass az AC, azokkal nem falon mászni kell, hanem csatatéren szétverni mindenkit. Bujkálva nem jutsz Valhallába! röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

AC már nem túl izgalmas, de a Watch dogs érdekel.

válasz erre

Moby Dick

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Watch dogsra kíváncsi leszek.

válasz erre

nefaria

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Egy jó kis vikinges Game jöhet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja