Pletyka: a PS5-exkluzív Silent Hill lesz a Sony következő nagy dobása

2022. május 14.
6.7721
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már egy ideje hallani pletykákat egy új Silent Hill-játék fejlesztése körül, de még semmi hivatalos nem érkezett - például AestheticGamer, egy jól ismert kiszivárogtató a Twitteren nemrég megosztott néhány screenshotot.

Azt állítva osztotta meg, hogy azokat a Silent Hill 2020-as buildjéből készítették. A kiszivárogtató fiókját a Twitter nem sokkal a képek megosztása után szerzői jogi problémák miatt kizárta, ami tovább erősítette a Silent Hill-projekt létezését.

Az AestheticGamer továbbá rámutatott, hogy több Silent Hillhez kapcsolódó projekt is készül, ami legalább egy bejegyzés kiszervezésére utalhat a franchise-ból.

Alig néhány nappal az AestheticGamer kiszivárogtatása után, amikor valaki megkérdezte Jeff Grubbot a Silent Hill PS5-exkluzivitásának lehetőségéről, ő szinte megerősítette, hogy ez lehet a helyzet a következő Silent Hill cím esetében.

5 hozzászólás

muki

2 napja és 12 órája

Merész húzás lenne kihagyni a boxot és a PC-t de ők tudják.

válasz erre

totyak

2 napja és 13 órája

Ezer éve várják a sorozat rajongói, hogy érkezzen egy új rész. És be kell látni, ideje csak a friss generációra gondolkozni, nem visszafelé tekintgetni.

válasz erre

Patrik94

2 napja és 16 órája

Miért lenne?

válasz erre

fighterlaci

3 napja és 5 órája

Nagyon odabaszna!

válasz erre

Mordorer

3 napja és 5 órája

Nagyon nagy húzás lenne!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja