Pletyka: a Microsoft adhatja ki Kojima következő játékát

2021. április 08.
11.3141
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Igencsak merész, ám legalább annyira izgalmas pletykák keltek szárnyra, miszerint Hideo Kojima-san következő alkotását nem más adhatja ki, mint a redmondi zöldek, azaz a Microsoft Xbox, legalábbis Jeff Grubb értesülései szerint.
 

Grubb, avagy a VentureBeat újságírójának elmondása szerint ez a lépés elősegítené a Microsoftot abban, hogy a japán fejlesztőkhöz közelebb kerüljenek. Grubb szerint még nem tudja megerősíteni, hogy ez az üzlet véglegesítve lett volna, magyarán egyelőre csak tárgyalnak a kollaborációról.

Persze tegyük hozzá, hogy ez szigorúan csak pletyka, könnyedén meglehet, hogy az információ végül tévesnek bizonyul, de majd az elkövetkezendő hónapokban vélhetően ez is kiderül.
5 hozzászólás

totyak

4 napja és 16 órája

Igaz, hogy a fickó japán és a stúdiója is ott van, de ő maga szerintem tipikusan az elnyugatiasodott keleti ember példaképe. Nem hiszem, hogy a vele közös munka bármiben is közelebb vinné a Microsoftot a többi japán fejlesztőhöz. És valljuk be, itt nem is erről van szó. Kojima egy ikon Japánban, az ottani emberek kajálják a játékait, főleg, hogy Sony masinákra érkeznek. A Micro a japán embereket, játékosokat akarja megnyerni magának, ha ez a lépés igaznak bizonyul.

válasz erre

bekecs

6 napja és 2 órája

Az kemény lenne. Remélem csak pletyka tényleg.

válasz erre

VaPe

6 napja és 15 órája

Ez a pali se tudja már hogy merre húzzon...

válasz erre

Patrik94

6 napja és 18 órája

Kinézem belőle, végigmegy minden platformon.

válasz erre

muki

6 napja és 20 órája

Na ne. Tipikus PS-arc, nagyon gáz lenne, ha ez igaz lenne.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja