Pletyka: a GTA Online-nal Liberty City-be vonulunk, visszatér Niko Bellic

2020. július 29.
14.5331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem tudjuk hirtelenjében, hogy csak jól összeszerkesztett pletykáról van szó, vagy tényleg van valóságalapja, lévén tökéletes korrelál a korábbi híresztelésekkel - a Rockstar jelezte a minap ugyebár, hogy érkezik a GTA Online legnagyobb update-je, ami egy új heistot is magába foglal.
Advertisement

Na már most, ez alapján sokan elkezdtünk tanakodni, hogy vajon mire készül a stúdió, és már mi is felvetettük, hogy mi van, ha Liberty City-ben játszódik majd az új rablás. markothemexicamtől származik a pletyka, aki a Dexerto szerint korábban már megbízhatónak bizonyult korábbi leakek kapcsán.

Állítólag az update nagy hangsúlyt fektet majd az elit prostitúciós biznisz kiépítésére, ami magával hozza a Mile High Club megnyitását is. Ezt követően 2020 decemberében jön a beharangozott gigaupdate, ami magába foglalja majd a heistot is. Itt jön a hab a tortán: ebben a frissítésben megkapjuk Liberty City-t, mint új város, amit felújít a Rockstar Games.

Itt Niko Bellic is visszafog térni, akit az eredeti szinkronhangja szólaltat meg, és aranyrablásokat kell majd végrehajtanunk. A GTA 6-ról is említést tesz emberünk, miszerint Vice City-ben fog játszódni, valamikor a múltban, illetve egyedi időjárás-szisztéma lesz benne, ami kihatással lesz az NPC-kre és a világra. Elviekben jövőre jelentik be a friss iterációt.
GTA Online legnagyobb update-je, ami egy új heistot is magába foglal.'>
4 hozzászólás

muki

3 éve, 11 hónapja és 11 napja

Izgalmasan hangzik.

válasz erre

totyak

3 éve, 11 hónapja és 11 napja

Egy másik várost, mondjuk Liberty City-t minek dolgoznák ki mai kinézettel egy rablássorozat miatt? Szerintem sok munka lenne vele és nem tudnák úgy megoldani, hogy csak egy kis területét láthassuk, mert hogyan, fal venné körül? A teljes várost bejárhatóra, élőre megkreálni meg felesleges, ha a rabláson kívül üres lesz. Ha meg tényleg megcsinálnak egy teljesen új területet, azt meg akár a single játékba is belenyomhatnák 5-6 küldetéssel, mindenki boldog lenne. Teszem azt SA másik két városa elég menő lenne. Én egy Las Venturas-i kaszinó küldetést vizionálok, talán valami bosszúhadjárat az itteni kaszinóért. Vagy még North Yankton - Lundendorff esélyes, mert azt a területet tudjuk, hogy elég jól kidolgozták, láttuk korábban, hogy modderek átmentek a területre.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Óriási húzás lenne! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 12 napja

Na neeeeeeee!!!! meglepett smiley

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja