PlayStation Store: Felfedve az európai videoletöltő szolgáltatás nyitó kínálata

2009. augusztus 26.
2.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Amerika után még az idei esztendő folyamán a Sony kontinensünkön is útjára engedi a digitális videoletöltő szolgálatatást, amely a PlayStation Store külön szekciójaként (Video Store) fog üzemelni a jövőben.

A Sony online piacterét filmekért látogatók tetszőlegesen választhatnak a kölcsönzés, valamint a vásárlás között, utóbbi esetben a videót letölthetjük és korlátlan ideig, mennyiségben nézegethetjük azt. A kölcsönzős megoldásnál az adott műsor a lejátszás elindítását követően még egy teljes napig lesz megtekinthető, befejezhető, valamint összesen tizennégy napig marad aktív ha esetleg nem volt időnk a bérlést követően megtekinteni a produkciót.

A szolgáltatás elindításának egyelőre nincs véglegesített időpontja, jelenleg annyit tudunk róla, hogy valamikor az idei évben debütál az öreg kontinensen. A kezdő kínálat viszont már nyilvános, olyan kiváló mozis alkotások kapnak benne helyet, mint például a Terminator Salvation, vagy az X-men Origins: Wolverine. A letöltött filmek egyébként PlayStation 3-on és PlayStation Portable-ön egyaránt lejátszhatók lesznek, sőt azt is eldönthetjük, hogy az aktuális megjelenítőnknek megfelelően HD (high definition/nagy felbontás), vagy SD (standard definition/normál felbontás) minőségben szedjük-e le a kiválasztott műsorokat. Hasonlóan a játék trailer-ekhez, a videóknál szintén lehetőség lesz a letöltés elindítását követően nem sokkal belekezdeni annak megtekintésébe. A mozikon kívül más jellegű műsorok is elérhetővé válnak majd a felületen, ezekről jelenleg nincsenek pontos információink. A filmes nyitókínálat tehát a következő...

Angels and Demons
Bruno
Crank 2
The Dark Knight
Dead Space: Downfall
Gran Torino
Harry Potter and the Order of the Phoenix
National Treasure
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Public Enemies
Star Trek
Terminator Salvation
Transformers 2: Revenge of the Fallen
X-Men Origins: Wolverine.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 24 napja

Nem tudja valaki, ez mukodik mar? Emiatt hajlando lennek a Plus-ra elofizetni. Addig eleg a sima PSN...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja