PlayStation Portable: Új mini-applikációs Store-on dolgozik a Sony?

2009. június 15.
1.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Egy külföldi site megbízható, a fejlesztéshez közeli forrásokra hivatkozva állítja, a Sony további lépéseket kíván tenni, hogy a fejlesztőket eltaszítsa az UMD (Universal Media Disc) formátumú játékok kiadásától.

Az októberben megjelenő PlayStation Portable Go! már nem fog rendelkezni optikai meghajtóval, így minél több letölthető játékra - és applikációra - lesz szüksége a sikeres fennmaradáshoz.

A Sony ígéri, a launch idejére már rengeteg eddig megjelent lemezes alkotás lesz elérhető a digitális disztribúció útján, de úgy látszik, hogy ennyivel sem érik be. A pletykák szerint a Sony egy újabb applikációs felületet szeretne létrehozni, ahol nagyon alacsony áron lehetne játékokat vásárolni, letölteni a PlayStation Portable-re, valamint lennének különféle (ingyenes) alkalmazások is a kínálatban.

Az árkategória még a jelenlegi, letölthető, teljes játékoknál is alacsonyabb lenne, kettő és hat Dollár közé szorulna az árképzésük és nem haladhatnák meg a 100MB-os mérethatárt. A bejelentés az augusztusi GamesCon-re esedékes, vélik többen, majd a felület valamikor az ősz folyamán startolna el.

A hírek szerint a Sony a méretbeli korlátokon kívül más megkötéseket nem szórna a fejlesztők nyakába, ingyenes applikációkat és kétdimenziós alkotásokat is nagyon szívesen látnának a mini-költségvetésből dolgozó stúdiók részéről. A Sony egyelőre nem reagált érdemben a híresztelésekre, viszont nagyon is elképzelhetőnek tűnik ez a lépés.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja