PlayStation Portable: Ma debütált a Go!View szolgáltatás

2008. július 14.
1.9841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment Europe és a Sky ma örömmel jelentették, hogy útjára indították a Go!View névre keresztelt videóletöltő szolgáltatásukat, amelyet kimondottan a Sony marokkonzoljához fejlesztettek, közös erővel.

A Sony handheld tulajdonosai a mai naptól kezdve könnyedén és egyszerűen hozzáférhetnek a szolgáltatás weboldalán elérhető tartalmakhoz a PC-jük segítségével, majd megoszthatják azt a hordozható PléjStációjukkal.

TV műsorok, filmek és sport. Ezen kategóriák bármelyikéből válogathatnak kedvükre a leendő felhasználók. A szolgáltatás természetesen fizetős, nem ingyenes, ám aki regisztrál a Go!View hivatalos weboldalán az egy teljes havi tagsággal lehet máris gazdagabb.

A Sony több, világhírű partnerrel is szövetséget kötött, akik mostantól hozzáférhetővé teszik a műsoraik egy részét a Go!View szolgáltatás számára. Íme néhányan, a legnagyobbak közül...

- Disney-ABC-ESPN Television
- BBC Worldwide
- Sony Pictures Television International
- NBC Universal International Television Distribution
- National Geographic
- Sky Sports

A szolgáltatást igénybe vevők kétféle módon rendezhetik a számlájukat. Az egyik módja, hogy Comedy, Sport és Entertainment csomagokat havi előfizetéses rendszerben vásárolnak az érdeklődők (1 pack 5 Font, 2 pack 8 Font, 3 pack 10 Font). A másik pedig az úgynevezett "kölcsönzéses" rendszer, amelynél egy-egy TV műsor epizódért 1.50 Fontot, míg egy mozifilmért 2.50 Fontot perkálnak le a szolgatatást igénybe vevők.

A szolgáltatás a mai napon életbe lépett, ám egyelőre csak az Egyesült Királyságban és Írországban érhető el.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja