PlayStation Portable kékben, PlayStation 2 pirosban

2008. június 03.
1.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Újabb szín, újabb vásárlási hullám.

Az eddigi tapasztalok szerint ennek volna illendő történnie, hiszen a felkelő nap országának lelkes gamer-ei gondolkodás nélkül csapnak le az újabb öltözetekbe bújtatott masinákra és eme üzletileg becsülendő hagyomány várhatóan tovább gyűrűzik majd. Korábban az Electronic Arts jelentette, hogy a Madden 09 játékuk egy PlayStation Portable Bundle-lel is megvásárolható lesz, amely egy exkluzív, metál kék masinát rejt magában.

A kiszerelést Amerikának szánták, ám a japánok sem szeretnének lemaradni az eddigi legdögösebb színezetről, ezért ők is kapnak a kis gyönyörűségből, ráadásul sokkal előbb, mint a nyugati hamburger falók, hiszen a sushi pusztítók már július 17.-étől megvásárolhatják majd, míg Amerikába valamikor augusztusban érkezik, a Madden 09-cel összecsomagolva. Ez egy szép hosszú mondat volt, időt kérek.

Pihi megvolt, lássuk a következő delikvenst. A Sony már-már Nintendo-s szintre emeli a színekkel való mahinációt és úgy döntött, hogy a nyugdíjazás határán lévő PlayStation 2-t sem adják át a feledésnek és az eddigi legszexisebb köntösébe bújtatják hamarosan. A Cinnabar Red névre keresztelt, kihívóan csábító masinát július 3.-ától lehet belesöpörni a kosarakba, egyelőre úgy fest, hogy kizárólag japánban. A dobozon 16.000 Yen-es árcímke fityeg majd. Arról, hogy PAL régióba terveznek-e kiadni belőle, nem szól a fáma.

Egy európai Metal Blue PlayStation 3 rendel. Fújás matricázás kizárva, anyagában színezettet kérünk. Ide vele! :)
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 4 hónapja és 18 napja

gyönyörű ez a PSP!De a piros PS2 sem kutya!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaGargameth profilja