PlayStation Portable: Érkezik az 5.01-es firmware update

2008. október 22.
1.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony közzé tette, hogy hamarosan megjelentetik az 5.01-es firmware-t, amely orvoslást nyújthat mindazok számára, akik igénybe veszik a direkt PlayStation Store elérést a marokkonzoljukkal és 8, vagy 16GB-os Memory Stick Pro Duo-t használnak gépeikben.

Erre, a javított rendszerszoftverre azért lesz szükség, mert egy nem várt problémába ütköztek a felhasználók. Ha az említett méretű memória kártyák valamelyikét használod, előfordulhat, hogy a PlayStation Store-ról való letöltési kísérletkor a kártyát a masina telinek látja.

Még abban az esetben is, ha azon rengeteg szabad hely található. A visszajelzések után a Sony máris nekilátott a hiba orvoslásának, amelyet egy hamarosan megjelenő, 5.01-es verziószámra keresztelt firmware-rel kíván megoldani, a felhasználókhoz eljuttatni.

Tehát amennyiben tapasztaltad a szóbanforgó hibajelenséget, a probléma nagy valószínűséggel nem a készülékedben és nem is a kártyádban van, egy egyszerű, mostanáig fel nem fedett program hiba áll a dolgok hátterében.

Amint megérkezik a frissítés, letöltöd és telepíted, a hibajelenség elvileg megszűnik majd, ígéri a Sony. Pontos érkezéséről nincsenek információink.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja