PlayStation Portable: Befutott a 3.95-ös Firmware

2008. április 09.
1.9771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem is kellett sokat várnunk és máris befutott a legújabb frissítés, mely ismét a kedvenc útitársunk repertoárját fejeli meg két fontos opcióval.

A 3.95-ös számú frissítés ezúttal a Remote Play funkció bővítésére gyúrt rá, illetve lapul még a programban egy szintén értékelendő fejlesztés, melyet odabenn fel is fedünk Nektek. Egyre többen fedezik fel, vesznek tudomást a PlayStation Portable és a PlayStation 3 vezetéknélküli összekapcsolhatóságáról, amely gyakorlatilag eltöröl mindennemű határt.

Hogyan is működik ez? Bárhol is jársz a világban, hozzáférhetsz az otthon pihenő PlayStation 3 konzolod szinte teljes multimédiás tartalmához (a tartózkodási helyeden Wi-Fi hot spot szükséges), a PlayStation Portable segítségével. Megnézheted a HDD-n tárolt filmeket, anélkül, hogy azokat magaddal cipelnéd memóriakártyán, mely úgy vonatkozik a zenékre is, mint a PSOne-os játékokra. A konzol képe átsztrímelődik a handheldünkre és már indulhat is a móka.

Az első újítás a PSOne játékok lejátszását érinti, mégpedig oly módon, hogy mostantól lehetőségünk nyílik megvariálni a gombkiosztást, így ha nem áll kézre egy-egy alapbeállítás, akkor azt máris felülírhatod a következő módon: [Controller Settings] > [Assign Buttons] > [Custom].

A második újítás pedig ahogy említettük, az a Remote Play funkciót bővíti azáltal, hogy mostantól a PlayStation Portable-lel kilépve az opcióból két választásunk lesz. Az egyik, hogy kikapcsoljuk a PlayStation 3-at a PlayStation Portable-lel és kilépünk a Remote Play-ből, a másik pedig ugyanez, annyi különbseggel, hogy bekapcsolva hagyhatjuk az otthon pihenő nagykonzolunkat. Ez akkor jön jól, amikor például folyamatban van egy letöltés a gépre, melyet semmiképp sem szeretnénk megszakítani: [Quit and Turn Off the PS3 System] vagy [Quit Without Turning Off the PS3 System]

PlayStation Portable: Befutott a 3.95-ös Firmware - 2. kép


Ha még nem rendelkezel a 3.95-ös firmware-rel, akkor KLIKK IDE és máris megszerezted!
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 4 hónapja

nekem isröhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 1 napja

Ez tetszik asszem minnél hamarabb meg kell vennem a psp-m ,)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja