PlayStation Portable: A fele még hátra van

2009. február 27.
1.7601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony egy ideje masszívan fogadkozik, próbálta a fejekbe sulykolni, a PlayStation Portable koránt sem egy lefutott masina, a gyengélkedő szoftverfelhozatal hamarosan tripla A kategóriás címekkel gyarapodik majd.

Az első petárdák eldurrantak a héten, kezdetét vette a nagy tűzijáték sorozat, amely John Koller állítása szerint hamarosan folytatódik. A nagy horderejű, PlayStation Portable-t érintő bejelentéseknek tehát még nincs vége.

Bár jelen pillanatban halvány fogalmunk sincsen arról, hogy milyen sikervárományos anyagokat fognak felfedni a következő hónapokban, és a nyáron rendezendő E3 alkalmával, ám úgy fest, hogy a fele még jócskán hátra van.

Napokkal ez előtt került bejelentésre az Alaszkára vándorló MotorStorm fesztivál, az Arctic Edge, érkezik ősszel a mobilizált LittleBigPlanet, kézhez kapjuk az Assassin's Creed portábilis adaptációját, elvileg egy vadonatúj történettel, és vihetünk magunkkal egy kis rock zenét is, a Rock Band Unplugged jóvoltából.

A várható felhozatal már ezen kiválóságokkal is igencsak impozáns, pedig a vége még messze van. John Koller állítja, az eddig felfedett címek nagyjából a felét teszik csupán ki az idei évre szánt, felső kategóriás játékok felhozatalának.

Friss pletykák szerint érkezik egy Silent Hill újragondolás is a Sony marokkonzoljára, a Nintendo Wii mellett, amelyet a Climax Studios fejleszt ismét, a Silent Hill: Origins után, mindkét említett platformra. Ez még csak szóbeszéd, de kiválóan passzolna a felvezetett, tripla A kategóriás játékinvázióba.

A következő hónapokban és persze az E3-on fogják leleplezni a fennmaradó sikervárományosokat a platformon, újra középpontba kerülhet a PlayStation Portable, amely Japánban ugyan remekül teljesít, a többi régióban bőven lenne mit polírozni az eladási mutatókon. Feszült figyelemmel várjuk a következő bejelentéseket. Tartsatok velünk a továbbiakban is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja