PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria

2009. február 09.
2.0641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Végre Európát is eléri a Japánban dúló trend szele és a Sony Computer Entertainment Europe három újabb színben is piacra dobja a tavaly ősszel megjelent, harmadik PlayStation Portable inkarnációt, a 3000-es szériaszámú sorozatot.

A korábban csak Piano Black külsővel kapható masina februárban, azaz még ebben a hónapban jelentkezik Mystyc Silver illteve Pearl White színekben, márciusban pedig egy Radiant Red modellel bővül a színválaszték, immáron négyre.

A Sony zsebkonzolja már gyakorlatilag mindennemű funkcióval rendelkezik, köztük Skype-pal, online chat opcióval, nem mellesleg az egyik legkiválóbb, portábilis zene, és videólejátszó, digitális fotóalbum, navigációs rendszer, plusz internet böngésző egy személyben.

A játékkínálat ugyan hagy kívánnivalót maga után, de még a sokak által kritizált szoftverfelhozatal hiánya is kompenzálható bizonyos fokig a számtalan kiegészítő funkcióval, rengeteg okunk akad magunkkal cipelni a remek útitársat.

A divatdiktátorok ízlésvilága meghiúsíthat vásárlásokat, gondolhatta magában a Sony, melyet orvosolnak, három újabb színezetű PlayStation Portable piacra segítésével. Négyféle szín (Piano Black, Mystyc Silver, Pearl White, Radiant Red) közül választhatunk tehát márciustól.

Néhány ízes fotó érkezett a Sony-tól, ha még erősen hezitálsz a leendő szín kiválasztásában, talán segíthetnek számodra a döntésben a vadonatúj képek. Ha lenne kék színben is, már három masina társaságában éldegélhetnék. Egyelőre az én tárcám még biztonságban van, és a Tiéd?


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 2. kép


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 3. kép


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 4. kép


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 5. kép


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 6. kép


PlayStation Portable 3000: Üde színekben, art shot galéria - 7. kép

3 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 2 napja

hol lehet leszedni a counter-strike portable verziót vagy a cs-1.8-atmeglepett smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 5 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
Szerintetek jó?
Ha minket kérdezel, bátran beruházhatsz rá, ha leszámítjuk azt a bizonyos képernyő csíkozódást, ami időnként jelentkezik a gyorsabb mozgásoknál, minden rendben van vele.

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 10 napja

Szerintetek jó?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja