PlayStation Portable 3000: Japán debüt, árszabás, bundle-ök

2008. szeptember 02.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az októberi hónap mozgalmas lesz a Sony számára, hiszen több régióban is ekkor vezeti majd be a PlayStation Portable 3000-es szériáját, amely mint azt már jól tudjuk, élesebb, kontrasztosabb kijelzővel, és egy beépített mikrofonnal lesz felszerelve.

Az akkumulátor kapacitás viszont változatlan marad, így a nagyobb fényerő miatt az durván fél órával kevesebb ideig fogja bírni szuflával. A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a 3000-es széria október 16.-án startol el Nippon honban...

..., majd ezt követi az európai régió, október 31.-én. A japáni árszabás szintén ismert, 24.800 Yen-ért (128 Font) fogják kínálni az üzletek arrafelé. Ez konkrétan az alapcsomagot érinti, lesznek játékspecifikus bundle-ök is amelyek közel azonos áron kerülnek majd forgalomba.

Jelenleg a Gundam Vs Gundam, Patapon 2, Dissidia: Final Fantasy csomagokról tudunk, amelyek 24.840, 23.800 és 25.890 Yen-es áron jelentkeznek szolgálattételre.

A konzol háromféle színben lesz kapható: Piano Black, Pearl White, Mystic Silver, amelyekhez további színvariációk társulhatnak a későbbiekben. A mi régiónkban a masina valamivel magasabb áron, 150 Fontért lesz megvásárolható.

Emellé újabb kiegészítők is a polcokra kerülnek, melyek közül talán a Battery Pack lesz majd a legnépszerűbb. A külön megvásárolható akkumulátor 2200 mAh-ás kapacitással rendelkezik majd, amelyért 5.500 Yen-t szükségeltetik leszurkoni október közepétől.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 23 napja

Azért evidens lett volna a nagyobb energiafogyasztású display mellé egy nagyobb kapacitású akksit is beszerelni. Ezt most lehúzásnak érzem egy kicsit a Sony részéről. Az árak viszont jól lettek belőve.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja