PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön

2008. március 18.
2.6781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábban már ismertettük Veletek a PlayStation Home fogalmát, mivoltát.

Akik esetleg még mindig sötétben tapogatóznának, azoknak ismét bemutatjuk néhány szóban és a friss képek segítségével szemléltetjük is, hogy miként kell ezt az egész virtuális közösséget elképzelni. Adott lesz egy város, benne minden széppel és jóval, amit csak a való életben megkívánunk. Van hol laknunk, szórakoznunk, sétálnunk, kommunikálnunk, találkoznunk a többiekkel.

Első körben létrehozol egy virtuális önképet, felöltözteted, kicsinosítod és máris fejest ugorhatsz a nagybetűs virtuális létbe. Ismerkedhetsz emberekkel, meghívhatod a lakásodba, beszélgethettek, elmehettek együtt szórakozni és még vagy ezer féle dolgot csinálhatsz egymagad, vagy újonnan toborzott társaságodban. Kicsit olyan lesz ez, mint a Sims, csak az egész valós időben, valós emberek százezreivel, millióival fog megvalósulni.

Újabb információk egyelőre mindig nem érkeztek a készülő közösségi szolgáltatásról, de a Sony rendelkezésünkre bocsátotta a legfrissebb PlayStation Home-ról készült screenshot-okat, melyeket most bemutatunk. Bizonyos források ismerni vélik a szolgáltatás indításának időpontját, melyet az idei júniusi hónapban neveznek meg. Ez persze csak pletyka, hisz a Sony nem nevezte meg a végleges megjelenés dátumát. Íme a legfrissebb képek.


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 2. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 3. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 4. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 5. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 6. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 7. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 8. kép


PlayStation Home: Virtuális valóság a köbön - 9. kép

1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 22 napja

Ez valami nagy lesz!Csak most már ideje lenne ha elérhetővé tennék!Már nagyon kipróbálnám!!!Remélem nem lesz minden fizetős!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja