PlayStation Home: Uncharted 2, Street Fighter IV és Tekken 6 gameplace-k érkeznek

2009. október 21.
3.0201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Erős csütörtök elé néznek a PlayStation Home látogatók, ugyanis a Sony egy napon három vadonatúj gameplace-t is elindít a PlayStation Home-ban.

Saját digitális teret kap a március óta futó Street Fighter IV, a hamarosan megjelenő Tekken 6 és a már megvásárolható Uncharted 2: Among Thieves. Ez utóbbi lesz egyébként a fő attrakció, hiszen számos lehetőséget hordoz majd magában a gameplace, többek között érdekes minijátékokat, természetesen.

A Capcom bunyójának játékteréhez ráadásul huszonöt alternatív kosztüm is érkezik megvásárlásra. Ezzel sem végeztünk, hiszen még javítás is befut a holnapi napon, az 1.30-as verziószám 1.32-esre vált, minek után számos eddig tapasztalt kellemetlen hibajelenség szűnik meg. Egy kis kedvcsináló következik a Home-hoz, azon belül is a holnap érkező Uncharted 2 gameplace-hez. Jó császkálást kívánunk a digitális tér lakóinak. A fentebb taglalt újdonságokat az amerikai verzióban biztosan elérhetitek majd csütörtöktől, az európai megjelenésről viszont egyelőre nem értesültünk.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ez amúgy a játékbeli terepeket engedi bejárni gameplay-en kívül, és megnézni a főbb helyszíneket?

válasz erre
Street Fighter IV
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja