PlayStation Home: Mától újra él a voice chat funkció

2008. december 22.
1.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Mától újra aktív lesz a PlayStation Home voice chat (beszédhang) funkciója, adta hírül a Sony Computer Entertainment America.

Az élőhangos párbeszéd lehetőségét az 1.04-es számú upgrade után veszítette el a PlayStation Home közössége, ezzel is javítva az adatátviteli sebességet, illetve a szerverek túlterhelését is csökkentette valamelyest. A mai napon érkezik az újabb update, az 1.05-ös, melynek köszönhetően újból hasznát vehetjük a drága pénzért beújított headset-eknek.

A kommunikáció, az 1.04-es frissítés óta a wireless keypad-ra és a SIXAXIS/Dual Shock 3/Virtuális klaviatúra hármasra hárult, ami valljuk be, hogy masszív beszélgetési hadjáratnál nem éppen kényelmes eljárás. A voice chat funkció mától újra aktív lesz a privát szférákban, valamint a közösségi épületekben, így ismét tudunk élő hanggal eszmét cserélni a community tagjaival.

Az 1.05-ös frissítés további tartalmáról nem esett szó, ám bizonyára sokan fogadják nagy örömmel a visszatérő voice chat funkciót önmagában is. A frissítés a megszokott módon fog végbemenni, amikor indítjuk a PlayStation Home alkalmazást egy üzenet fogad minket, amely tájékoztat az újabb update verzióról, majd egy gombnyomással letölthetjük a legfrissebb, 1.05-ös változatot.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja