PlayStation Home: Konzolgenerációkon át...?

2008. december 16.
1.5841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban engedték csak szabadjára a forradalmi, közösséget kovácsoló, virtuális "életszimulátort", amely továbbra is Beta státuszban férhető hozzá, de legalább már mindenki számára elérhető, a korlátozott szolgáltatás.

A kérdés, miszerint a PlayStation Home evolúciója tovább folytatódhat-e a következő Sony konzolokon, máris elhangzott, majd ködösített válaszokat nyert. A Sony Computer Entertainment Europe, PlayStation Home service menedzser, Dan Hill válaszolt a szolgáltatás jövőjét feszegető kérdésekre.

Ahogy az sejthető is volt, a Sony hosszú távra tervez a jelenleg gyerekcipőben topogó PlayStation Home elképzeléssel, ez persze nem egy-két évben és PlayStation 3-ban mérhető, a potenciálok kiaknázása bőven adhat feladatot a távolabbi jövőben is, így a következő PlayStation nemzedékek tovább vihetik a jelenleg is épülő megvalósítást.

Dan Hill szerint a PlayStation Home-ban határtalan lehetőségek rejlenek, ezért semmiképpen sem szeretnék elengedni az újszülött kezét, hosszú életciklust szánnak neki, bár ezt konkrétan nem kotyogta az éterbe, ám némi logikával és fantáziával könnyedén elképzelhető, hogy a kezdetleges szárnypróbálgatások nem érnek véget a Sony harmadik JátékÁllomásán.

A service menedzser továbbá elárulta, vizsgálják annak lehetőségét, hogy a PlayStation Home cross paltform alkotássá váljon, így esetleg a hordozható PlayStation Portable-re is át implementálódjon, de a hivatalos, kissé konzervatív megnyilvánulást ezúttal is le kell nyelnünk: "Kutatjuk a jövőben követendő irányokat, de jelenleg a Home-ra koncentrálunk, szeretnénk azt a lehető legjobbá tenni..." - , mesélte Dan Hill.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja