PlayStation Home: Készül az inFamous gameplace

2009. június 27.
1.6271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Belátható időn belül a PlayStation 3 kizárólagosságot élvező sandbox akció, az InFamous is begyűrűzik a digitális otthonunkba, áll Katie Reid hivatalos PlayStation blogjának friss bejegyzésében.

A hamarosan befutó gameplace-ről, valamint annak lehetőségeiről egyelőre nem nyilatkoztak bővebben, de ígérik, hogy a jövő hét folyamán elszórják a csőre töltött információkat. A pontos érkezése jelenleg szintén nem ismert, de a "coming soon" kategória máris az övé.

Katie Reid megragadta a remek alkalmat, hogy eldicsekedjen a Sucker Punch játékának sikereivel is. Az InFamous próbaköre megdöntötte a PlayStation Store demóinak eddigi rekordját, konkrétan ez a kóstoló érte el legkevesebb idő alatt a bűvös egymilliós letöltési mennyiséget.

A legutóbbi NPD Group adatokból az is kiderült, hogy az InFamous májusban az ötödik legkeresettebb konzolos játékszoftver volt az Egyesült Államokban, ennek eléréséhez pedig csupán hat nap állt a rendelkezésére, kései megjelenésének okán.

Cole McGrath a Sony szemében tehát nem vallott szégyent és bizony az ítészek úgyszintén meleg fogadtatásban részesítették a platform elemekkel díszített open-world akciójátékot, erről tanúskodik többek között a 85 pontos Metacritic átlaga.
InFamous is begyűrűzik a digitális otthonunkba, áll Katie Reid hivatalos PlayStation blogjának friss bejegyzésében.'>
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 11 napja

[Tiltott felhasználó!]

InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja