PlayStation Home: Holnaptól költözhetünk

2008. december 10.
1.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment bejelentette, hogy december 11.-én, azaz a holnapi nap folyamán végre elstartol a PlayStation Home nyílt Beta, amely immáron minden PlayStation 3 tulajdonos számára elérhetővé válik, minden régióban (Európa, Észak-Amerika, Japán).

A program letöltése a vártnak megfelelően ingyenes lesz, az egyetlen kitétel természetesen az, hogy olyan account-tal kell használnod, amely támogatja a PlayStation Store szolgáltatást is.

Sony Computer Entertainment Europe bejelentette továbbá, hogy érkeznek az első valódi márkák a virtuális élettérre, a Diesel, a Lignet Roset, a Red Bull, a Paramount Pictures, valamint a videó szolgáltatók, a Hexus TV és a Eurogamer is. A Diesel például ingyenestől, a 1.50 Euróig kínálja majd a digitális divat cuccait, lehet tőlük öltözködni, a trendeknek megfelelően.

Ami a dedikált játéktereket illeti, lesz Far Cry 2, Uncharted: Drake's Fortune, Warhawk, MotorStorm és érkezik hamarosan a SOCOM is. A holnapi kapunyitás továbbra is a Beta verziót fogja felkínálni használatra, így ennek megfelelően csak korlátozott lehetőségekkel számolhatunk, az élettér fejlesztése emellett halad majd tovább, mígnem eléri a tervezett állapotát.

Kellemes költözködést, barátkozást és szórakozást kívánunk a PlayStation Home nyílt Beta-jához. Ha lemaradtál volna az exkluzív PlayStation Home Beta beszámolónkról, akkor pótolhatod máris, az alábbi linkre kattintva.

PlayStation Home - Beta Impressziók
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 8 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
folyton ledobszomorú smiley
Melyik régió account-jável próbálkozol?

válasz erre

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 5 napja

folyton ledobszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja