PlayStation Vitával is játszhatók lesznek a PlayStation 4-es videojátékok

2013. május 17.
2.4481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a közelmúltban óriási figyelmet fordított arra, hogy kiemelje a PlayStation Vitát a gödör mélyéről, és bár sejtettük, de ma végre hivatalosan is kiderült, hogy a masinának az új generációban szánják a legkomolyabb szerepet.

A PlayStation 4 hivatalos amerikai honlapján ugyanis nemrégiben feltűnt egy új bejegyzés a konzol lehetőségeivel kapcsolatban, így kiderült, hogy a legtöbb next-gen konzolra megjelenő játék könnyedén kijátszható lesz a PlayStation Vita 5-icnhes kijelzőjén is, habár azt nem tudjuk, hogy a Wii U-hoz hasonló off-screen módról van-e szó, netán a handheld segítségével bárhol előkaphatjuk majd - példának okáért - a Killzone: Shadow Fall-t, de mindkét eshetőség ígéretesnek tűnik.

A Remote Play névvel illetett opcióval a Sony egyértelműen azt szeretné elhárítani, hogy amennyiben esetleg a későbbiekben komolyabb sikereket érne el a Nintendo Wii U új irányítója - az előző generációban is ez történt a mozgásérzékelős kontrollerekkel -, akkor ők rögtön csatasorba tudják állítani a lehetőséget. Szerintetek jó vagy felesleges ilyen formában a PlayStation Vita alkalmazása?
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ebben semmi újdonság nincs. PS3-ra is van Remote Play, amivel PSP és PS Vita egyaránt működik. Csak a képernyő szerepét veszi át, illetve még a kontrollerét. A Wii U szerű megoldás is jelen van már Cross-Controller néven.

válasz erre

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 14 napja

egy plusz ficsör szerintem, lesz akinek tetszik de lesz olyan aki feleslegesnek fogja tartani

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja