PlayStation Vitás Machinariumot listázott az ESRB

2012. július 16.
1.5321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy valószínűséggel PlayStation Vitára is megjelenhet majd a jövőben az utóbbi évek egyik legnagyobb kalandjátékos meglepetésének számító Machinarium, avagy az őrült, de mindemellett kreatív és egyedi ötleteiről híres Amanita Design egyik legutóbbi alkotása.

Az információk egyelőre még nem hivatalosak, hiszen csak az amerikai korbesorolási hivatal jegyezte be ezeket az információkat, de amit egyszer az ESRB nyilvántartásba vesz, az az esetek 99 százalékában úgy is van.

A hivatal elé ugyanis a legtöbb esetben úgy kerülnek már a videojátékok, hogy azok félkész állapotban vannak, de legalábbis túlléptek a tervezőasztalokról és a gyakorlatban is készülnek, így bár hivatalos álláspontunk nincs a témában, mégis akár szinte maximálisan biztosak lehetünk a Machinarium PlayStation Vitás változatának készültében.

A point n click alapokon nyugvó robotos kaland egyébiránt eredetileg még 2009-ben jelent meg többféle platformra, de a Vita értelemszerűen akkor még nem tartozott közéjük.
Machinarium, avagy az őrült, de mindemellett kreatív és egyedi ötleteiről híres Amanita Design egyik legutóbbi alkotása.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 17 napja

Utazás közben teljesen jó lesz!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nagyon jó játék csak nagyon rövid

válasz erre
Machinarium
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja