PlayStation Vitára is elkészülhet a Final Fantasy XI

2011. július 15.
1.6641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a Square Enix folyamatosan keresi azon lehetőségeket, amelyeknek köszönhetően a Final Fantasy-sorozat régebbi epizódjait újabb és újabb konzolokra jelentetheti meg, hogy ezzel kerülje el a széria elfelejtődését.

Legfrissebb információink szerint legújabb agyszüleményük, hogy a Sony nemrégiben bejelentett hordozható masinájára, avagy a brutális teljesítménnyel bíró PlayStation Vitára portolják át a Final Fantasy XI-t.

Minderről a csapat egyik vezető fejlesztője, Hiromichi Tanaka beszélt egy interjú során, amit a Famitsu magazinnak adott néhány nappal ezelőtt. Hogy miért éppen a még PlayStation 2 konzolokra (is) megjelent 11. epizódot kívánják átportolni Vitára, arra nem adott egyértelmű magyarázatot Tanakada, az pedig már-már abszurdum, hogy miért nem egy PlayStation 3-as címet dolgoznak át, hiszen a Sony korábbi bejelentései szerint szó szerint egyszerű lenne az erre a paltformra megjelent videojátékokat Vitára is átportolni. Megjelenési dátum és egyebek természetesen egyelőre még nem ismertek.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 20 napja

ja kicsit sok már a ff

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 20 napja

Inkább valami új játékon dolgoznának...wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja