PlayStation Vitára is elkészül a Sly Cooper: Thieves in Time

2012. május 21.
1.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sanzaru Games fejlesztésében és a Sony kiadói gondoskodása mellett formálódik már néhány hónapja a Sly Cooper: Thieves in Time, amely a legendás sorozat feltámasztását tűzte ki célul.

Az eredeti tervek szerint az alkotás kizárólag PlayStation 3-ra jelent volna meg valamikor 2012 folyamán, ám legfrissebb információink szerint a Sony utasítást adott a készítőknek arra, hogy az otthoni masinák mellett PlayStation Vitára is elkészítsék a legújabb Sly Cooper epizódot.

Az információ természetesen teljesen hivatalos, mint ahogyan az is, hogy a Sanzaru Games várhatóan nem csak egy átlagos portot, hanem egy Vita-specifikus lehetőségekkel ellátott változatot fog készíteni nekünk, magyarán maximálisan kihasználhatjuk majd benne az érintésérzékeny felületeket és így tovább.

A játék támogatni fogja továbbá a keresztmentés lehetőségét, így amennyiben elkezdtük a játékot PlayStation 3-on, azt ott folytathatjuk majd tovább - például az iskolában - a PlayStation Vita segítségével. A két változat várhatóan egy időpontban fog megjelenni, ám, hogy mikor, az egyelőre még kérdéses.
Sly Cooper: Thieves in Time, amely a legendás sorozat feltámasztását tűzte ki célul.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nagyon helyes gondoloat!mosolygó smiley Király ez a crossplatform dolog.

válasz erre
Sly Cooper: Thieves in Time
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja