PlayStation Now névre hallgat a PlayStation 4 felhő alapú szolgáltatása

2014. január 08.
1.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony már a kezdetek óta hangoztatta, hogy szeretné majd megtámogatni a PlayStation 4-et a korábban felvásárolt Gaikai felhő alapú szolgáltatással, de a CES 2014 keretein belül kiderült, hogy immáron saját nevet is kapott a gyermek.

A japánok ugyanis bejelentették, hogy a kérdéses szolgáltatás a PlayStation Now névre hallgat majd, és a tengerentúlon még idén nyáron elérhető lesz, mint egy előfizetéses modellen alapuló szolgáltatás.

A PlayStation Now pontos részletei egyelőre még nem ismertek, de a Sony megerősítette, hogy a felhő segítségével biztosan gond nélkül tudjuk futtatni majd PlayStation 4-en a korábbi generációra, vagy PlayStation Vitára megjelent alkotásokat, de állítólagosan már a Sony 2014 Bravia okostelevíziója is kompatibilis lesz a szolgáltatással, vagyis sávszélesség ellenében akár egy tévé is elég lesz ahhoz, hogy játszhassunk, de példának okáért egy táblagépen is futtathatók lesznek segítségével a PlayStation 3 legjobb alkotásai.

A felhőnek köszönhetően egyébiránt számtalan TV-s streaming szolgáltatás is elérhetővé válik, mint amilyen például a Netflix is, de mentett adatainkat is eltárolhatjuk majd a felhőben, így például amennyiben a PlayStation 4-en elkezdtünk egy játékot, azt akár a PlayStation 3-on is folytathatjuk és így tovább. A PlayStation Now bétája a tengerentúlon már január végén megkezdődik, európai indulásról azonban még nem hallottunk.
5 hozzászólás

kpal

11 éve, 2 hónapja

csirkee írta:
mindenhol ezek a felhők
igy is borús minden ,tiszta felhő és nap sehol mosolygó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

Szerintem ez a streamelés csak elsőre hangzik jól, de valójában nagyon kevesen fogják használni a szolgáltatást.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

csirkee írta:
mindenhol ezek a felhők
Ezt azért nehéz lenne megoldani máshogy. Okkal nem kompatibilisek visszafelé az új PS4 se. Bele kellett volna rakni a PS3 hardverét, az meg szépen megdobná az árát.

Én PS3-ra akarok PS4-et streameltetni! röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

csirkee írta:
mindenhol ezek a felhők
Ez a jövő és van is benne realitás egyébként...

válasz erre

csirkee

11 éve, 2 hónapja és 1 napja

mindenhol ezek a felhők

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
CES 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja