PlayStation Network-re vándorolt a Legacy of Kain: Soul Reaver

2011. március 03.
2.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokakat minden bizonnyal érzékeny szálak fűznek a valamikori Legacy of Kain-sorozathoz, amely minden kétséget kizáróan egy igazi legenda.

A széria azonban sajnos amekkora név volt valamikor, annyira nem lehet hallani róla manapság semmit - pedig igencsak kibírnánk a feltámadást -, azonban a vámpír lélekszívó Raziel most visszatért. Igaz csak klasszikus, eredeti formájában, de akkor is, aki hozzánk hasonlóan könnybe lábadt szemmel gondol a Legacy of Kain franchise-ra, az máris indulhat a PlayStation Network irányába, ahol a PSone classic kategóriában már megtalálhatja a Soul Reaver-t.

A Legacy of Kain: Soul Reaver eredetileg még 1999-ben látott napvilágot, mint a széria második installációja. A Crystal Dynamics által fejlesztett klasszikus innovatív ötletekkel és a vámpírvilág érdekes megvalósításával varázsolt el minket akkoriban, és teheti mindezt akár még ma is, hiszen az akkori spiritusz maximálisan meg van benne. Ha nem hiszed el, irány a PlayStation Network, ahol már magad is megtalálhatod az alkotást, méghozzá 10 eurós árcédulával.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Ez a hír csak azoknak volt örömteli, akik régen játszották a játékot. Bennem semmilyen érzést nem váltott ki, hogy megtudtam PSN-re ment.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja