PlayStation Networkre vándorol a Vanguard Bandits

2011. november 13.
2.0021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Vanguard Bandits név elsősorban azoknak a játékosoknak jelenthet valamit, akik annak idején nagy rajongói voltak a PlayStation 1-re japán fejlesztőktől érkező szerepjátékoknak, lévén ezen projekt is abban az időben látott napvilágot, méghozzá, mint egy igazi rejtett gyöngyszem.

A Sony pedig most úgy határozott, hogy éppen itt az ideje annak, hogy ez a sokak által már elfeledett alkotás újfent kapjon egy esélyt, így a jövő hét folyamán a PlayStation Network kínálatában, egészen pontosan a PSOne Classic szekcióban bárki számára elérhetővé válik.

A játékot eredetileg a Human Software fejlesztette, a kiadói teendőket pedig a Working Designs végezte. Az eredeti megjelenés egészen pontosan az ezredfordulón történt, ám sem a kritikusok, sem a készítők előzetes várakozásait nem sikerült maradéktalanul teljesítenie. A tipikusan Japán jellegzetességnek számító szerepjáték és stratégia ötvözetének számító Vanguard Bandits 60 misszióját, három opcionális sztorivonalát és öt lehetséges befejezését most mindössze 10 dollár ellenében szerezheted be magadnak, ennyiért árulja ugyanis a Sony a játékot. Ha egy kis nosztalgiát szeretnél a szomorkás őszi estékre, a Vanguard Bandits jó választás lehet.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Hú de nagy kedvencem volt ez gyerekkoromban. Kb 10-12 éve játszottam vele utoljára!mosolygó smiley Most előjöttek az emlékek... De imádtam a PlayStation-öm... Szép idők voltak, jó játékokkal.

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
Mert PS exkluzív.
hát az milyen gáz

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
és a live?meglepett smiley
Mert PS exkluzív.

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 10 napja

és a live?meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profiljamarco profilja