PlayStation Move támogatást kap a Ninja Gaiden 3

2011. augusztus 16.
2.3901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az enyhén szólva is nagyszerű karriert befutó Ninja Gaiden franchise harmadik része több szempontból is egyedülálló lesz a maga nemében - legalábbis reméljük, hogy a hír nem kacsa.

Annyi mindenesetre biztos, hogy a 2012-ben megjelenő folytatás lesz az első a cím történelmében, amelyhez betársul az a hasznos kis kéken tündöklő nyalóka, amit jó ideje áhítunk már. A Team Ninja elmondása szerint tehát a Ninja Gaiden 3 PlayStation Move támogatással is bír majd.

"Rendkívül örömünkre szolgál, hogy szerét ejthettük ennek a bejelentésnek a gamescom-on" - mondta Yosuke Hayashi, a Team Ninja fejlsztővállalat vezetője.

"A NINJA GAIDEN 3 lényege a kaszabolás és a PlayStation Move minden eddiginél közelebb hozza játékosainkhoz a cím főhősét, Ryu Hayabusa-t. A játék valamennyi Move perifériával kompatibilis lesz, és teljesen kompatibilis lesz ezzel az izgalmas új hardverrel" - tette hozzá sebtiben Hayashi.

A Ninja Gaiden 3 jövőre, azaz 2012-ben settenkedik be a boltokba, és elérhető lesz Xbox 360 és PlayStation 3 felületekre - illetőleg a Wii U-s verziót is kalapálják már egy ideje.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

Nagggggyon király lesz ez moveal!!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ponto ilyen játékhoz való, zsír!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 16 napja

Nagyszerű hír! A Wii U-s verzió is marha jó lesz sztem.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja