PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a DayZ

2013. június 17.
1.9961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Dean Hall, avagy a DayZ megalkotója nemrégiben megerősítette, hogy szeretné, ha egyszerű Arma-modifikációjából lett ígéretes zombis játéka a jövőben next-gen konzolokra is megjelenhetne.

Elmondása szerint konkrét bejelentéssel még nem tud élni, ellenben már tárgyalásokat folytat a Microsofttal és a Sony-val is, és tapasztalatai alapján utóbbival nem lesz nehéz megegyeznie, de a remdoniak problémásak lehetnek.

Hall szerint ugyanis míg PlayStation 4-re szerzői kiadásban is megjelenhet játéka, mindemellett pedig nem kell fizetnie a későbbi frissítésekért sem, addig az Xbox One esetében kiadó nélkül semmit sem tehet fel az Xbox Live-ra, sőt, a későbbi frissítésekért - legyen az akármekkora és akármilyen tartalmú - további 10 ezer dollárt kell fizetnie a Microsoftnak. Dean azonban így is szeretné mindkét next-gen platformra megjelentetni az alkotást.
DayZ megalkotója nemrégiben megerősítette, hogy szeretné, ha egyszerű Arma-modifikációjából lett ígéretes zombis játéka a jövőben next-gen konzolokra is megjelenhetne.'>
3 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nyilván én is mindent megtennék, hogy az összes szóba jöhető gépre megjelenjen a játékom. Elemi érdeke egy fejlesztőnek, hogy minél több emberhez eljuttassa a játékát.

válasz erre

DoubleW

11 éve, 9 hónapja és 18 napja

Először jöjjön ki PC-remosolygó smiley Utána arra adják ki amire csak akarjákröhögő smiley

válasz erre

rDAVE

11 éve, 9 hónapja és 18 napja

Most látszik igazán, hogy kik támogatják valójában az indie projekteket.

Ez a kép meg eléggé, hát hogy is mondjam... röhögő smiley

válasz erre
DayZ
14.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja