PlayStation 4: Gaikai-támogatás és 400 dolláros árcédula?

2013. február 07.
2.4601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb szóbeszédek érkeztek nemrégiben a következő generációs PlayStation konzollal kapcsolatban, amiről az Asahi Shimbun japán napilap azt állítja, hogy - a keleti szigetországban legalábbis - még az idei esztendőben megjelenhet majd a masina.

A felmerült hírek alapján - amelyek meg nem nevezett, de biztos forrásokból származnak - a PlayStation 4 támogatni fogja a Gaikai technológiát, sőt, a Sony szeretné alaposan kibővíteni a közösségi lehetőségeket is a konzol esetében, ami várhatóan 40 ezer jenbe, tehát valamivel több mint 400 dollárba kerül majd.

Az árcédula kérdésköre egyébiránt igencsak érdekesnek tekinthető, hiszen amennyiben valóban 400 dollárba kerül majd egy alapfelszereltségű PlayStation 4, azzal óriási dolgot hajt majd végre a Sony, hiszen annak idején a PlayStation 3 kezdőcsomagja - 20 GB-os HDD-vel szerelve - is 500 dollárba került.
5 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 23 napja

A Sony február 20?ára. New York ?ba szervezte legújabb konzoljának, a Sony PlayStation 4 bemutatójának időpontját. kacsintó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 4 napja

Teljesen hihető, simán lehet igaz. Úgyhogy a nem pletykára nyomtam.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Ez annak is lesz köszönhető, hogy nem a CELL proci mozog majd benne. Reális és elfogadható árnak tekinthető. Tanultak a hibákból ennek alapján.

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Hihetetlennek tartom, de legyen így!

válasz erre

Vendég

12 éve, 2 hónapja és 5 napja

Legyen igaz!!!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profilja