PlayStation 4-es és Vitás bejelentések Japánból: Yakuza Restoration, Dynasty Warrior 8 és a többiek

2013. szeptember 09.
1.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a mai napon megtartott Japán sajtókonferencián több PlayStation 4-es és PlayStation Vitás alkotásról is lerántotta a leplet, amelyek közül az alábbiakban szemezgettük ki számotokra a legfontosabbakat, illetve azokat, amelyek a későbbiekben vélhetően Európában is megjelenhetnek majd.

Az egyik első bejelentést rögtön Keiji Inafune ejtette meg a PlayStation Vitás Soul Sacrifice Delta képében, ami jövő márciusban jelenhet majd meg, mint a szörnyvadászatra kiélezett akció-szerepjáték első epizódjának új verziója.

Szintén visszatér majd PlayStation Vitára a legendás Phantasy Star-sorozat, a Tri-Ace ugyanis megerősítette, hogy a kis handheldre már javában formálódik a Sega védő szárnyai alatt a Phantasy Star Nova, amely kooperatív móddal és egyjátékos élményekkel egyaránt kecsegtet.

A Gran Turismo 6 konzolos bundle csomagja mellett a Sony három PlayStation 4-es cím mellett leleplezte, hogy a Yakuza Restoration premierje PlayStation 4 mellett PlayStation 3-ra és Vitára is várható, Japánban ráadásul már február 22-én. Bővebb részleteink ezzel kapcsolatban még nincsenek, ellenben egy trailerünk már akad!

#tv#

Szintén a mai napon került leleplezésre a Goichi Suda által vezetett Grasshopper Manufacture első PlayStation 4-exkluzív videojátéka, amely a Lily Bergamo címet kapta a keresztségben, és várhatóan egy női szamurájt, illetve nindzsát állít a középpontba, megjelenése pedig jövőre lesz esedékes.

Kiderült továbbá, hogy nem csak a Yakuza Restoration, hanem a Dynasty Warriors 8, valamint a Guilty Gear Xrd -Sign- is megjelenhetnek majd PlayStation 4-re, sőt mi több, utóbbival kapcsolatban még PlayStation 3-as változatra is számíthatunk majd.
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Szerencsére engem egyik cím sem érdekel, így most nem fáj a szívem.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

A Lily Bergamo jöhet! mosolygó smiley Bár mire én PS4hez jutok... Kérem PS3-ra! röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nekem az Árnybíró nem jutott róla eszembe, bár az a lány elég kemény volt a mangában. Yakuzát én úgyis akarom majd ps2-n játszani és olvastam is róla itt, hogy annyira nem népszerű megy most a yakuza szekere, de amíg az első részek jók, addig nem szomorkodom majd röhögő smiley
Guilty-kkel nem játszottam, Dynasty Warriors szériát szeretem.

válasz erre

Alice

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

nem csak te élsz rossz helyen. Yakuza sorozat gyó, de az utóbbi időben eléggé silányak voltak wtf smiley DWnek örülök. GGnek is *w*
Lily Bergamo nekem fullban az Angyo Onshiból Sando karaktere jutott eszembe. Több öltözéke is van és van egy ehhez hasonló is.

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Adag Sony exkluzív cím, amelyek még egy része csak japánban lesz kiadva. Azt hiszem, ogy rossz helyen élek röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja