PlayStation 4: Digitálisan is elérhetők lesznek a dobozos játékok

2013. február 25.
2.7361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes elképzelést vázolt fel a The Guardian magazin számára a PlayStation 4-gyel kapcsolatban a Sony vezére, avagy Shuhei Yoshida, aki elmondta, hogy szeretnék megerősíteni a digitális disztribúciót és a digitális tartalmakat az újgenerációs masinával kapcsolatban.

Habár végleges tervezet még nem született, de Yoshida szerint a PlayStation Vitához hasonló formában azt tervezik, hogy a dobozosan megvásárolt PlayStation 4-es videojátékokat a megvásárlás pillanatától digitális formában is elérhessék majd a játékosok.

Ez jó hír lehet azoknak, akik szeretnék megóvni lemezmeghajtójukat vagy játéklemezeiket a sérülésektől, de komoly aggályokat vet fel a használt játékok támogatását illetően.

Yoshida egyébiránt egy rejtélyes, mindemellett pedig többszintes előfizetéses modell lehetőségét is felvázolta a nyilatkozat során, de ezzel kapcsolatban nem szeretett volna bővebb információt közölni. Talán tényleg egy az Xbox Live-hoz hasonló PlayStation Networköt tervez a Sony is?
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 16 napja

Legyen ingyenes a psn továbbra is akkor minden rendben lesz!

válasz erre

rDAVE

12 éve, 16 napja

Remélem marad a mostani előfizetés vagy valami hasonló, mert ha fizetős lesz a multi, akkor én soha nem fogom használni... mosolygó smiley Most is ritkán multizom és ennyi időért nem érné meg érte fizetni.

A digitális játékok ára eleinte PSN-en szörnyű és jobban megéri akár webshopból lerendelni is, szóval ha ez nem változik PS4-nél, akkor marad a dobozos és az akciók figyelése PSN-en.

válasz erre

Braddock

12 éve, 16 napja

Kitalálhatnak bármit én maradok a dobozos játékoknál amíg csak lehetőség van rá!

válasz erre

Raiden

12 éve, 16 napja

Már elkezdték a trükközést..nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja