PlayStation 3-ra is megjelenik a Kingdom Under Fire II

2010. november 19.
1.9401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Blueside műhelyében formálódó Kingdom Under Fire II a bejelentése pillanatában komolyan felhívta magára a figyelmet, lévén olyan külalak párosult a középkori fantasy koncepcióba helyezett MMORPG mellé, amiről korábban álmodni sem mertünk volna.

Bár a bejelentés immáron súlyos hónapokkal ezelőtt történt, a játék még mindig brutálisan gyönyörű, és ami a legjobb, hogy a jelenlegi tervek szerint nem csak a korábban bejelentett PC és Xbox 360 párosra érkezik.

A Blueside ugyanis a mai napra virradóra bejelentette, hogy hivatalosan is készül a Kingdom Under Fire II PlayStation 3-as verziója, így tehát a Sony masinájával rendelkezők is kiélvezhetik majd a játék minden porcikáját, sőt mi több, a bejelentés értelmében exkluzív küldetések és karakterek is érkeznek a Sony nagy fekete szörnyetegére. Így tehát a PlayStation 3 konzollal rendelkezők már nyugodtan kezdhetnek ismerkedni a Kingdom Under Fire II-vel, idejük van bőven, 2012-nél előbb ugyanis biztosan nem kerül a boltokba a késztermék.
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 24 napja

Shade írta:
Ez mmorpg lesz? o.O Azt hittem ilyen csatázós játék.
Szerintem MMORTSRPG, avagy sokan fognak vele stratégiázni, de közben RPG nézetből huntolják a mobokat. :3 És lehet benne fejlődni is. Pl a még ki nem jött játékból már adtak ki néhány gameplay videót, és ott a főhős 15-ös szintű. De azért azt remélem, hogy mint az Aionban, itt is lehet a karakterek arcát változtatni. Az cool lenne menő smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ez mmorpg lesz? o.O Azt hittem ilyen csatázós játék.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 6 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja