PlayStation 3-ra is megérkeztek a Marvel szuperhősök

2010. december 15.
2.0591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
PlayStation 3-on is megjelent a Marvel Pinball, így mostantól a Sony konzolján is részesei lehetünk a négy szuperhős ? Vasember, Pókember, Rozsomák és Penge ? különleges környezetben zajló kalandjainak.

A Marvel Entertainment és a Zen Stúdió stratégiai együttműködésének eredményeként hamarosan újabb karakterekkel bővülhet a csapat. A PlayStation Networkön mától elérhető Marvel Pinball önálló játékként, kizárólag digitális formában szerezhető be. A 4 asztalt tartalmazó Marvel Pinball látványvilágát és kihívásait közkedvelt képregényhősök inspirálták.

"Rendkívül sokan dolgoztunk azon, hogy a Marvel Pinball PlayStation 3 környezetben is tökéletesen visszaadja azt az atmoszférát, ami a Marvel karakterekre jellemző. Ennek érdekében az elmúlt másfél év során gyakorlatilag folyamatosan egyeztettünk a Marvel Entertainment képviselőivel, ugyanakkor kihasználtuk azokat az egyedi lehetőségeket is, amit a Playstation platform nyújt" ? mondta Kigyóssy Zsolt, a Zen Stúdió ügyvezetője.

A Marvel Pinballban szereplő szuperhősök a Marvel karakterek eredeti hangján szólalnak meg, mozgásuk, viselkedésük, a hozzájuk kapcsolódó látványvilág és effektek mind az autentikus Marvel élményt szolgálják. A PlayStation 3 változatban ugyanakkor néhány egyedi funkció is megjelenik, így például a játékost a tábla lökdösésének hatására letiltja a rendszer, emellett a Marvel Pinball támogatja a Dualshock 3 kontrollert. Utóbbinak köszönhetően a rázós helyzeteket fizikai valójukban is átélhetik a játékosok.

Újabb szuperhősök közösségi meghívásra

A Zen legújabb PlayStation 3-as fejlesztése az érdeklődők számára mindössze 7,99 euróért érhető el a PlayStation digitális értékesítő hálózatában, a PlayStation Networkön. A következő akcióhősök megjelenésére sem kell már sokat várni, a Zen Stúdió ugyanis szavazást indított a www.marvelpinball.com oldalon, hogy a játékos közösség véleményét kérje arról, hogy melyik Marvel akcióhőst látnák legszívesebben a Marvel Pinball első bővítményeként.

A PlayStation 3-on megjelenő Marvel Pinball legfontosabb jellemzői:

4 Marvel-pálya:

Négy aprólékosan kidolgozott asztal, számos kihívással és achievementtel. A pályák négy népszerű karakterhős ? Pókember, Rozsomák, Vasember és Penge - egyedi tulajdonságait és képességeit ültetik át a flipper világába.

Közösségi játékélmény:

"Hot seat" többjátékos üzemmód: A játékosok egymást váltják az asztalnál, amely a játéktermek valódi élményét idézi vissza. A funkció csak lokálisan érhető el.
Szimultán, online többjátékos versenyek.
Részletes statisztikák: Az egyedülálló pontozási rendszer lehetővé teszi, hogy a játékosok baráti körükben is versenyezzenek, és összemérjék egymással ügyességüket.

Személyre szabási lehetőség:

A beállítások menüben a Marvel Pinball szinte bármely paramétere szabadon állítható ? éppen úgy, mint egy igazi flippergépen!

3D-s környezet:

A háromdimenziós környezetnek köszönhetően még valódibb játékélmény!

Kontroller funkciók:

Vezérlőtiltás lökdösés hatására, Dualshock 3 vibrációs funkció támogatása.

Fizikai szimuláció:

A több éves fejlesztői munkának köszönhetően a golyó úgy gurul, pattog az asztalon, mintha valódi flipperen játszanánk, miközben a digitális játékélmény túlszárnyalja a hagyományos lehetőségeket.

Playstation Eye támogatás:

A Playstation Eye segítségével a felhasználók játék közben videó chatelhetnek is.
3 hozzászólás

Marduk

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

totyak írta:
Ha nem az lenne a Neve, hogy Marvel Pinball és nem lennének benne a szuperhősök, akik mellesleg csak dísznek vannak ott, akkor a kutyát nem érdekelt volna a játék. Lehet, hogy így sem. Egy egyszerű flipperrel tuti nem játszanának sokan.
Azért még sokan vannak... A Flipper örökzöld ügyességi játék.

válasz erre

Alrian

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Xbox-ra is jó lenne

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Ha nem az lenne a Neve, hogy Marvel Pinball és nem lennének benne a szuperhősök, akik mellesleg csak dísznek vannak ott, akkor a kutyát nem érdekelt volna a játék. Lehet, hogy így sem. Egy egyszerű flipperrel tuti nem játszanának sokan.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaWickedSick profiljasmadi1968 profilja