PlayStation 3-exkluzív Assassins Creed: Brotherhood DLC-t jelentett be a UbiSoft

2010. november 04.
1.9101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A UbiSoft az utóbbi időben kétség kívül egyre komolyabban nyitott a Sony felé, ezt pedig nem csak a Prince of Persia trilógia HD feldolgozásával támaszthatjuk alá, hanem a PlayStation 3-exkluzív Assassin's Creed: Brotherhood bétával is.

Hogy még feltűnőbb legyen ez az íratlan kooperáció, a franciák bejelentettek egy kizárólag a Sony nagy fekete konzoljára érkező letölthető tartalmat, ami Ezio legújabb kalandjaihoz kíván némi érdekességet hozzáadni.

A hangzatos Copernicus Conspiracy nevet birtokló letölthető tartalom egyelőre nem rendelkezik még végleges tartalommal, de mivel a csomag ingyenes lesz, és mert ajándék lónak nem szabad nézni a protkóját, ezért elégedjünk meg ennyivel is, főleg, mert a pakk telepítését követően magával Kopernikusszal, a kor legnevesebb csillagászával találkozhatunk majd, aki néhány igazán izgalmas küldetéssel kíván ellátni minket, ha felkeressük. A DLC a játék megjelenésének napján, tehát november 19-én már elérhető lesz a PlayStation Network kínálatában, ahogyan fentebb is elhangzott, teljesen ingyenesen.
1 hozzászólás

Shade

14 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ezt nem tudom minek kellett. Valami ami csak bizonyos platformra jön ki DLC, tök értelmetlen is kicseszés a másikakkal szemben. Megin a pénz körül forog minden.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja