PlayStation 3: Új SKU a láthatáron?

2008. január 28.
6.0331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony konzolos üzletpolitikája gyökeresen megváltozott a PlayStation 3 kibocsájtásá óta.

A korábbi stratégiához képest a jelenlegi két kiszereléses megoldás sikeresnak tűnik, hisz a Sony úgy fest, hogy a jövőben is ezen az ösvényen szeretne tovább haladni. Már a debütálás napján 2 verzió lett a polcokra pakolva (kivétel Európa). Volt egy 20 és egy 60GB-os modell, ám hamarosan belátták, hogy a 20GB-os modellre szerény a kereslet, ezért ki is vonták a forgalomból.

A 60GB-os rendszer maradt a helyén, ám párnak érkezett mellé a 80GB-os modell. Később a 60GB-os SKU is távozott, hogy átadja a helyét az olcsóbb és szerényebb felszereltségű 40GB-os csomagnak. Eddig sem volt egyszerű a történet, de most tovább bonyolódhat. Egy megbízhatónak tartott belsős informátor ugyan is elárulta, hogy a Sony ismét meg kívánja variálni a kínálatot, mégpedig úgy, hogy elbúcsúztatja a 80GB-os verziót és a helyébe lépne egy 120/160GB-os (nem eldöntött) modell, ami árban megegyezne elődével és már alapfelszereltségként járna hozzá a rezgő funkióval ellátott Dual Shock 3 controller.

A 40GB-os SKU egyelőre a helyén maradna, mert az alacsony árfekvésénél fogva sokkal csábítóbb az érdeklődők pénztárcája számára. Egyelőre a Sony nem kommentálta a kiszivárogtatott híreszteléseket, de nagyon is valósnak tűnik az informátor állítása. Hamarosan fény derül az igazságra.
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 27 napja

****rr a PS3-m!!!!November végén vettem 1-et,ami december 17-re meghalt.2-ét hónapot vártam a szervizre mire kaptam egy új gépet .Ami 2-ét nap múlva ismét meghalt.Enyit eről a **** gépről Sony jól kifejlesztette.

válasz erre

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 22 napja

Egyik haveromnak van ps3-a és eredeti müsoros metal gear solid4 van de sajnos élvezhetetlen mert játék közben 3-4 szer lefagy és már ö is gondolkodik rajt hogy áttér az xbox-360 ra szebb a grafika is meg nemfagynak a játékok se de aki nemhiszi az probálja ki magáért beszél a külömbség!!!!!

válasz erre

Dante576

17 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nekem már régóta van 60GB-s PS3-am és tökéletessen üzemel teljessen megéri az árárt!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja