PlayStation 3 Steel Effect MGS 4 Bundle

2008. március 19.
2.2241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A legújabb Famitsu hasábjain került leleplezésre a Metal Gear Solid 4 játék debütjekor elstartoló PlayStation 3 Bundle.

A dolog különegessége, hogy a jeles eseményt a Sony egy új színű konzollal kívánja emlékezetesebbé tenni. Japánban ez már a sokadik színvariáns lesz, mialatt mi választhatunk a fekete, a fekete és a fekete PlayStation 3 színezet között. Az irónia nem alaptalan, mert kissé bosszantó, hogy mi lassan egy éve ugyanazzal a színnel vagyunk kénytelenek beérni.

A bosszankodás után űzzük is tova a sötét füstfellegeket és lessük meg, hogy mit kapnak a szigetországi barátaink kézhez. A Metal Gear Solid 4 megjelenése globálisan ünnepelt eseménnyé fog duzzadni, aminek a Sony ismét stílusosan megadja a módját. Egy új színvariánssal készülődnek a nagy pillanatra. A Steel Effect, vagyis fémhatású PlayStation 3 kizárólag a Metal Gear Solid 4 csomagban lesz megvásárolható, melynek ára 51.800 Yen lesz.

A játék külön 8800 Yen-t kóstál majd, míg a Special Edition egy ezressel többe, tehát 9800 Yen-be fog kerülni. Szintén megerősítést nyert azon hír, mely szerint hamarosan érkezik a Metal Gear Solid első epizódja a PlayStation Store-ra, természetesen PlayStation Portable kompatibilitással.


PlayStation 3 Steel Effect MGS 4 Bundle - 2. kép

1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nekem nem tetszik ez a szín!Egy Ferrari vörös jobban bejönne A Metal Gear 4 nálam tuti vétel!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gólem profiljaImperator profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaSándorkolbász profilja