PlayStation 3 médiavezérlős mobiltelefon a Sony Ericsson-tól

2009. május 29.
2.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony továbbra sem erőlteti a PlayStation brand telefonokba való implementálását, de az első pozitív lépéseket már megtették ez irányban.

A svéd-japán kooprodukcióban világra születő Aino mobiltelefon képes lesz csatlakozni a PlayStation 3 konzolokhoz akár helyi vezeték nélküli hálózaton, akár az interneten keresztül. A csatlakozás lényegében hasonlatos lesz a PlayStation Portable remote play megoldásához, így a világ bármely pontjáról elérhetjük majd a nagykonzolon tárolt multimédiás tartalmainkat.

Az érintőképernyős Aino telefon kompatibilis lesz továbbá a Play TV szolgáltatással is, tehát a rögzített felvételeinket szintén manipulálhatjuk segítségével. Az összecsatlakozási lehetőségről küllemre a telefon nem árulkodik, pontosabban, nincs semmilyen PlayStation családba tartozásra utaló jele. A készülék egyébként a PC-vel is összehangolható és 8.0 megapixeles kamerán keresztül szemléli a világot. Ez volna a Sony első lépése a valódi PlayStation telefon felé?

PlayStation 3 médiavezérlős mobiltelefon a Sony Ericsson-tól - 2. kép


Sony Ericsson Aino
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljamarco profiljatotyak profiljapityuska profiljadarkomen profiljagery1113 profiljakylx profiljaMonyo profilja