PlayStation 3: Közel a 13 millióhoz

2008. május 14.
1.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony végre közzé tette a legfrissebb üzleti adatait, melyből kiderült, hogy a japán elektronikai óriás a harmadik generációs JátékÁllomásával nem csinált olyan rossz bizniszt, hiszen az eddigi globális eladások hajszálra közelítik a 13 milliót.

Tekintve, hogy a konzol alig több, mint egy esztendős Európában és csak fél évvel idősebb a felkelő nap országában, úgy gondolom, hogy ez egy igazán korrekt eredmény és a gépezet még csak a bemelegítő köreit futotta meg.

A versengés még csak ezután veszi kezdetét, hiszen a legnagyobb exkluzívok nem érkeztek meg a masinára, mint például a Metal Gear Solid 4, Grand Turismo 5, Final Fantasy XIII, Killzone 2, hogy csak néhányat említsünk a nagyok közül. A Sony mostanáig 12.81 millió PlayStation 3-on adott túl világszerte és a hozzá való szoftverek is dícséretesen teljesítettek, hiszen összegezve 71.3 millió játék került kosarakba, szintén globális viszonylatból vizsgálódva.

A PlayStation 2 továbbra is népszerű a játékosok körében, a 2000 végén debütált masina eddig a pontig 131.62 milliós fogyást produkált, ezzel kiérdemelve a világ legsikeresebb asztali konzolja címet, elhódítani tőle nem lesz egyszerű feladat. A Sony első számú zseblakója jelenleg 39.28 millió példányszámban talált gazdára és még bőven van hátra néhány éve, hogy tovább csinosítgassa az impresszív eladási adatait. A Sony a következő üzleti évben további 10 millió PlayStation 3-tól szeretne megválni, mely időszak 2009 március 31.-ével zárul majd.

További sok sikert kívánunk a Sony-nak és persze egy kicsit több figyelmet a játékosok irányába.
4 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 22 napja

Pont most sz*rt be, mikor közeleg a messiás... Pont a MGS4 megjelenésekor nem lesz gépem... szomorú smiley(

válasz erre

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 22 napja

Eddig szinte nem is játszottam lemezes PS3 játékokkal, csak PS2ekkel, meg anno a Darknesst vitem egyszer végig, majd az Assassins Creedet. Most meg nyomtam pár napja a GTA4-el, egyszercsak elkezdett fagyogatni, újraindítgattam a gépet, de 3 perc sem telt el, majd újra fagyott. Majd játék közben, annál a küldetésnél, ahol bankot rabolunk, és követni kell a 2 pasast, leszedtem az összes rendőrt, és egyszerűen nem mentek tovább a hapsik, ott álldogálltak a sarkon, pedig már senki nem volt az utcán, gondoltam miez\', akkor már gyanús volt, mert ezek szerint már akkor nem olvasott a lemezről semmit, majd nyomtam egy start-gombot, de már a menü sem jött be, fekete képernyő, és game over. Onnantól nem olvasta a lemezeket... Tegnap visszavittem a helyi Sony centrumba ahol decemberben vettem, épp ma fél éves a gép, holnap küldik fel pestre a szervízbe. A baj az, h 60Gb-os a gép, nemtom h kitudják e majd cserélni egy újra, mert úgy tudom, h ez a meghajtóhiba nem javítható, eddig mindenkinek kicserélték a gépét.

válasz erre

Dante576

17 éve, 3 hónapja és 22 napja

Az enyém már 1éve megvan és nyüstölöm rendesen de még semmi hibát nem tapasztaltam semmilyen téren a géppel!Mik a tünetek Lackooo?meglepett smiley

válasz erre

Lackooo

17 éve, 3 hónapja és 22 napja

Hát ehhez így most mit szóljak, hogy tegnap adta be a kulcsot az én gépem meghajtója is... szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja