PlayStation 3: Két vadonatúj Bundle érkezik

2008. február 28.
1.5291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sony-ék nem lazsálnak és begyújtották a maradék marketing rakétáikat is, hogy a lehető leghatékonyabban promotálhassák a győztes formátum olvasóját magában hordozó konzol csodájukat.

Voltak itt már Starter Pack-ok, 20, 40, 60 és 80GB-os variánsok, érkezik majd Metal Gear Solid 4 Bundle is, tehát a kínálat szinességére abszolúte nem lehet panasz. Még ki sem hűlt a tegnapi hivatalos bejelentés, mely szerint Solid Snake júniustól belebújik a PlayStation 3 dobozokba, máris két újabb csomag érkezése került látótávolságba.

A két új PlayStation 3-as kiszerelés azonos áron kerül majd a boltok polcaira kizárólag Európában, mely 400 Eurót irányoz elő. Az egyik pakk a filmek szerelmeseit fogja megörvendeztetni, míg a másik a valósághű vezetési élmény megszállottjainak okoz majd eufórikus pillanatokat. Ebből már nem is lesz nehéz kitalálni, hogy bizony az egyik Bundle a Gran Turismo 5 Prologue lemezét rejti majd magában.

A másik csomag sokkal inkább a moziőrültekre koncentrál, ennek megfelelően 3 darab Blu-ray filmmel töltik ki a konzol mellett üresen maradt teret a dobozban. Egyelőre nincsenek pontos megjelenési dátumok, de várhatóan március-április környékén debütálnak majd az új csomagok. Íme a két legújabb reménység!


PlayStation 3: Két vadonatúj Bundle érkezik - 2. kép


PlayStation 3: Két vadonatúj Bundle érkezik - 3. kép

3 hozzászólás

Csabó

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Nekem a 80Gb-os MGS4-es pack kell!.
Engem nem érdekel, ha mégis 40Gb-os packkal adják, de a joy az rezegjen!!!!!!!

válasz erre

FutuRetrO

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Igen, az valóban nem túl vonzó bennük, hogy a butított hardverekkel adják, de ez így olcsóbb és Európának most ez kell. Jelen pillanatban ez az egyetlen modell ami az öreg kontinensen forgalomban van.

válasz erre

Dante576

13 éve, 5 hónapja és 9 napja

Jók ezek a Bundle-k,csak az a baj velük , hogy a 40Gb-s PS3al vannak!Mindegy de legalább nem álltak le az ilyenek változtatgatásával!SONY forever!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja