PlayStation 3 Firmware Update 2.40: In-game XMB konfirmálva!

2008. június 18.
2.1591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Megszámolni sem tudnám már, hogy hányszor ejtettünk szót róla és mennyit sóvárogtunk utána.

Először érkeztek a kiszirvárogtatott információk, amelyeket megosztottunk korábban Veletek, bár azokat akkor még készpénznek érthető okokból nem vehettük. Ellenben Eric Lempel legfrissebb bejegyzését annál inkább. Van szerencsém bejelenteni, hogy a megváltóként várt In-game XMB megerősítést nyert, mostantól hivatalosan is részét képezi a közelgő 2.40-es számú Firmware frissítésnek.

Ha kifutkostátok magatokat itt a nagy örömök közepette, akkor folytathatjuk, mert van ott még ahonnan ez jött. Eric Lempel, a PlayStation Blog-ba végre bevéste azt, amit oly sokan kértek, kívántak a Sony-tól, a játék közbeni XMB (Xross Media Bar) elérést, amely lehetővé teszi a gamer-ek számára, hogy bármikor kilépjenek a PlayStation 3 főmenüjébe például üzenetet váltani, mialatt a játék átmenetileg szüneteltetve van. A funkciónak köszönhetően nem szükséges többé kilépni a játékból ahhoz, hogy beletúrkáljunk egy kicsit a masina központi felületének dolgaiba.

A másik megerősített újítás a korábban általunk is szóba hozott trófea rendszer lesz, amely szintén a jelenlegi 2.36-os Firmware-t váltó 2.40-es rendszer szoftver fog prezentálni a játékos publikum számára. Részletekkel egyelőre nem szolgált Eric Lempel uraság, annyit viszont hozzáfűzött, hogy hamarosan újabb információkkal fog jelentkezni. Megjelenési dátum egyelőre nincs. Van még egy harmadik konfirmált újítás is, amely a PlayStation szoftverek stabilabb futását fogja lehetővé tenni, de ilyen hatalmas update-ek mellett ez most jócskán eltörpül majd. Egyelőre ennyit a nagy 2.40-esről, várjuk a további fejleményeket.
6 hozzászólás

Dante576

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

Jééé végre rászánták magukat!!Örülök neki,hogy végre nem kell majd kilépkednem a játékokból mikor üzenetet kapok kacsintó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 1 hónapja és 22 napja

Megszületett Danyek úrfi első novellája, melyből egy részletet olvashattunk alant. mosolygó smiley Testes komment, mondanivalóval. kacsintó smiley Vannak ebben az in-game XMB-ben lehetőségek és valószínű, hogy a megjelenése után ezt is finomra fogják majd polírozni. Egyéb funkciók hozzáadása, miegymás. Egyelőre zsír, hogy lesz, aztán majd szépen kifinomul ez is. mosolygó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 1 hónapja és 23 napja

Válasz erre: #3
az se hülyeség, de inkább csak azok legyenek fennt, akikkel tényleg játszol, vagy rendszeresen kommunikálsz.

válasz erre

Resistance

17 éve, 1 hónapja és 23 napja

friends list bővítést a népnek!!!röhögő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 1 hónapja és 23 napja

mivel csak annyit engedett írni a PS3 szövegdoboza (vagymi), ezért itt kell folytatnom.
...hogy pontosan mire is lesz jó ez. ha már elérhetövé teszik azt a tetves XMB-t játék közben, akkor úgy tegyék, hogy 100%ig ki tudjuk használni azt! zenehallgatásra, képnézegetésre, talán videonézésre, meg internetböngészésre! ja, ha már itt tartunk, megoldhatnák, hogy egyszerre tudjunk képet nézni, meg netezni.
asszem ennyi volt, elfáradtak az újjaim! röhögő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 1 hónapja és 23 napja

elég felületes ez az íngémikszembés dolog. jó, hogy lesz (VÉGRE!), de pontosan mit is tudunk majd kezdeni vele? tudunk üzenetet írni. húdejó. akkor meg minek elérhetövé tenni a teljes XMB-t(ha a teljes XMB-t el tudjuk érni), ha úgyis csak az egyik funkcióját tudjuk majd használni? (ha tényleg csak irogatni tudunk majd, akkor böven elég lenne az a megoldás, amit 2(!) játékban m2r tapasztaltunk (RFoM, Burnout (aki nem tudná, hogy miröl beszélek, akkor annak most elmondom, hogy ebben a 2 játékban lehet ingame irogatni)) zenehallgatást úgy sem tesz lehetövé egyetlen játék sem, max a Burnout Paradise a következö frissítésnek hála. képek nézegetése az még okés lenne, ha mondjuk térképeket nézegetsz bizonyos játékokról, de csak akkor, ha nem olyan lesz, mintha csak simán neteznél, azt aközben akarsz képet nézni, mert az szégyen lenne. az viszont kib*szott jó lenne, ha játékból elérnénk az internetböngészöt.
szóval még elég homályos, hogy pontosan mire is lesz jó ez (még órát se kapunk, ha megnyomjuk a PS gombot! röhögő smiley)

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljarDAVE profilja