PlayStation 3: Firmware Update 2.17

2008. március 13.
2.2431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony idejét látta kibocsátani az újabb rendszerszoftvert a harmadik PléjStációhoz, mely mától elérhető minden internet kapcsolattal rendelkező tulajdonos számára.

Mielőtt még nagyon belefeledkeznénk örömünkbe, eláruljuk, hogy gyakorlatilag semmi nemű komolyabb újítást nem tartalmaz a javító csomag. Illetve mégis, bár ez nézőpont kérdése. A Sony hivatalos blogján feltünt egy bejegyzés, amely felvilágosít minket, hogy miért is jó nekünk az új, 2.17-es firmware.

Jeff Rubenstein, Sony-s Social Media Manager bejegyzése szerint az új firmware néhány játék online multi móduszának stabilitását hivatott szolgálni. Amennyiben tehát gondjaid akadtak az internetes össznépi mókával, akkor ezek nagy része mától megszünhet, amennyiben leszipkázod a 2.17-es számú frissítést a konzolodra, majd installálod azt. Azért ennél egy kicsit többet vártunk el a mélyen tisztelt szoftver hegesztő gárdától.

Már jó ideje nem érkezett frissítés, erre most a legújabb is csak elméletben hasznos nekünk, konkrét funkciókat, bővítéseket sajnos nem tartalmaz. Pedig bőven volna még hová fejlődni, de a Sony nem kapkodja el a dolgokat. Adósunk még egy in-game XMB-vel és vagy ezer másik dologgal, ám ezzel még mindig várnunk kell. Azért bízunk benne, hogy a mostani update valóban használható és tapasztalható eredméyneket fog tudni felmutatni.
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 7 napja

saját zene game közben tényleg jöhetne már,pl: GTA 4........ röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 8 napja

Én DivX -es feliratkezelésre várok. szomorú smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 8 napja

Már igazán beletehették volna a játék közbeni SAJÁT zene hallgatást!!!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja