PlayStation 3 exkluzív címet leplezhet le az idei Tokyo Games Show-n Hideo Kojima

2010. június 21.
1.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hideo Kojima neve, ha felmerül egy hírrel kapcsolatban, akkor arra nem árt odafigyelni, hiszen az úriember munkásságáról kizárólag pozitív hangnemben beszélhetünk.

Hasonló a helyzet, ha bármilyen pletykával próbálják kapcsolatba hozni Kojimát, lévén ha szóbeszédről is van szó, akkor is kíváncsiak vagyunk rá, éppen az előbbi mondatban említett okok miatt. A minap is egy masszív pletyka látott napvilágot Hideo úrral kapcsolatban, méghozzá az, hogy a játékguru szeptemberben megrendezendő Tokyo Games Show keretein belül egy PlayStation 3 exkluzivitást élvező alkotásról rántja majd le a leplet.

Minderről első körben a Compuer and Videgames munkatársai számoltak be nekünk, méghozzá egy megbízható amerikai kiadó forrásaira hivatkozva. Kojima egyelőre nem nyilatkozott a szóbeszéd okán, a Metal Gear Solid Productions főnöke, avagy Kenichiro Imaizumi viszont nem kis felháborodással adta a CVG munkatársai tudtára nemtetszését, méghozzá egy rövid Twitter üzenet keretein belül, ahol egyrészt kérdőre vonja a magazin munkatársait, követelve a forrás megnevezését, mindemellett egyszerű pletykának nevezte a találgatást, ő ugyanis egyelőre semmilyen TGS-re szánt PlayStation 3 exkluzív Hideo Kojima játékról nem tud. Rendet itt csak maga az érintett tehet!
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja