PlayStation 3 Európa: 170 eurót meghaladó ajándék a konzolhoz

2007. július 14.
2.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sony bejelentette az E3 konferencián, hogy egyelőre nem tervezik csökkenteni a PlayStation 3 árát Európában, ehelyett inkább ajándékokkal kedveskednek a vásárlóknak.

A japán elektronikai konszern hét elején 100 dollárral mérsékelte a PS3 árát az Egyesült Államokban, az elemzők pedig arra számítottak, hogy ugyanezt fogja tenni a vállalat az öreg kontinensen is, azonban a jóslat nem vált valóra. David Reeves, a Sony európai részlegének elnöke az E3 konferencián kijelentette, hogy Európában nem lesz olcsóbb a konzol, ám hogy kárpótolják a csalódottakat ezentúl a korábbi egy helyett két vezérlőt, illetve két ingyen játékot is mellékelnek a készülék mellé. A "Starter Pack" vásárlói megkapják a MotorStorm nevű game-et és országtól függően a Resistance: Fall of Man vagy a Forma 1 nevű játék lesz még benne a csomagban.

Reeves úgy véli, hogy a PS3-rajongók sokkal jobban járnak a Starter Pack-el, mert az ajándékok értéke meghaladja a 170 eurót is, így magáért a konzolért csupán 430 eurót kell fizetniük, az árcsökkentés mértéke pedig maximum 100 euró lett volna.
Néhány európai országban már mától kapható az új PS3-csomag, a legtöbb államban viszont csak augusztus 1-től kerül az forgalomba.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

jó kis ajándékok, de akkor lett volna még szebb az összkép, hogy ezek mellett is csökken a konzol ára nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja