PlayStation 3 és PlayStation Portable nyári árcsökkentések?

2009. április 24.
1.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony makacs üzletpolitikája megtörni látszik, a hónapok óta halasztgatott árcsökkentések egyes források szerint már a küszöbön toporognak, sőt, azt is tudni vélik, hogy milyen nagyságrendekkel.

Egy francia gamer site a PS3Gen, megbízható forrásokra hivatkozva hírül adta, hogy mind a PlayStation 3, mind pedig a PlayStation Portable eladási árai csökkenni fognak, utóbbi esetében még konkrét számokat is leközöltek.

Jelenleg egy PlayStation Portable 190 Euro, a hírek szerint ez az összeg 170 Euróra csökken majd, a PlayStatin 3 esetében pedig nem kaptunk pontosabb információkat, viszont a 100 Eurós csökkentés sem kizárt, véli a forrás. Azt, hogy mikortól lépnének életbe az esetleges szelídebb árak, még a források sem tudják. További, szintén megbízhatónak nevezett informátorok elmondták, hogy a PlayStation Portable 2 létezik, olyannyira, hogy már idén karácsonykor a fa alá passzolhatjuk, ha úgy tartja úri kedvünk. Ilyet is hallottunk már. Nem zörög a haraszt?

Sajnos amennyiben valósak is a kiszivárgott információik, azt az E3-ig a Sony bizonyára erősen tagadni fogja majd, mondván, hogy puszta szóbeszéd és spekuláció az egész. Nos, bárhogy is legyen, az elhangzottaknak bizony eljött már az ideje, gondolunk itt egy handheld generációváltásra, illetve a kurrens generációs Sony masinák árcsökkentéseire. Ez lenne a John Koller által is előszeretettel hype-olt nagy E3 egyik kellemes meglepetése? Nem zárjuk ki, nagyon is hihetőnek tartjuk, persze az utolsó szót erre a Sony fogja kimondani majd. Az elhangzottakra "pletyka" plecsnit ragasztottunk, kéretik ennek megfelelően kezelni őket.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaGnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja