PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek

2008. március 28.
3.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kezd a PlayStation 3 játékarzenálja egyre szebben alakulni.

Tegnap végre dátumot kapott a Killzone 2, a LittleBigPlanet és a Resistance 2, majd később a Haze is, mely hosszas huza-vona után, jelen állás szerint májusban érkezik. Az idei év is rettenetesen erős lesz és ez nem csak a Sony platformjára vonatkozik. Tettünk egy laza sétát a nem is oly távoli jövőben, hogy összegyűjtsük a 10 megerősített, legjobban várt exkluzívot PlayStation 3-ra.

10. Haze, Free Radical Design, Ubisoft - Május 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 2. kép

A számtalanszor elhalasztott Haze egy kiváló belső nézetű lövöldének ígérkezik, amely egyelőre csak a "most még PlayStation 3 exkluzívok" köreit gyarapítja. A Free Radical csapata kitett magáért, májusban meglessük a végeredményt, amelyben most először mindkét térfélen harcba szállhatunk az ellenséggel. Neked vajon hová húz majd a szíved?

9. LittleBigPlanet, Media Molecule, Sony - Szeptember 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 3. kép

A Media Molecule játéka egy forradalmi újításra készül. Egy olyan platformer kifejlesztésén dolgoznak, amelyben a játékos maga tudja létrehozni, megkreálni saját szájíze szerint a pályákat, majd azt a neten keresztül megosztva kipróbáhatja a barátaival is. A videókból leszűrhető volt, hogy a kooperatívitás is erősen bejátszik a képbe. Innovatív, aranyos és roppantul szórakoztató.

8. MotorStorm 2, Evolution Studios, Sony - Ősz 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 4. kép

Az Evolution Studios, a híres WRC széria után új pályára merészkedett és az addig szerzett rally-s tapasztalataikat egy off-road versenyben hasznosították, melyből megszületett a PlayStation 3 egyik legkiválóbb nyitócíme. Idén ősszel érkezik a folytatás, immáron egy trópusi szigeten hajszolva a lóerőket, számos új veszélyforrással és üde, buja növényzettel. A Monster Track-ek új színt visznek az eddigi jármű palettára. Reszketünk érte.

7. Uncharted 2, Naughty Dog, Sony - 2009.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 5. kép

A Naughty Dog csapata Jak-éket maga mögött hagyva egy új ügyeletes hőst öntött nekünk formába. Nathan Drake kincsvadászata egy trópusi túlélőtúrába csapott át, számtalan kalanddal, modernkori kalózokkal, ősi építménykkel, fejtörőkkel megspékelve. A forró tűzharcok és akrobatikus mutatványok tették a mókát sokkal színesebbé, szórakoztatóbbá. Jövőre érkezik a rálicitálás és várhatóan egy még tartalmasabb kalandon keresztül vezethetjük sármos protagonistánkat.

6. Resistance 2, Insomniac Games, Sony - November 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 6. kép

Az Insomniac csapata Ratchet-ék után egy First Person Shooter játékot kalapált össze, szinte a semmiből. Sikere el nem vitatható. A legjobb launch címek versenyében sokan az első helyre taksálják a Resistance-ot, nem érdemtelenül. A masszív multiplayer, a kiváló egyszemélyes Campain módok, valamint a remek grafika és második világháborús utánérzés tették oly hatalmassá. Bizony, ez a történet is folytatódik idén novembertől.

5. Killzone 2, Guerrilla Games, Sony - Szeptember 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 7. kép

Témánál vagyunk. A Guerilla Games először megvezetett minket egy CG videóval, amelyet real time mozgóképként próbáltak "eladni". Tavaly megmutatták, hogy képesek közel azt a színvonalat élőben is produkálni, azóta nyugtatókat szedünk, hogy legalább egy órára el tudjunk aludni éjjelente. Eddig görcsbe rándult gyomorral gondoltunk rá és vártuk a végső datálás felemelő pillanatát. Szeptemberben valóban eljön a konzolozás egyik legnagyobb FPS bálványa? Napi egy ima nem elég, annál többre lesz itt szükség!

4. God of War 3, Santa Monica Studio, Sony - 2009.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 8. kép

Kratos bemutatkozása lenyűgözte a világot, majd jött a háború istenének második kalandja amitől ha lehet, még jobban ledöbbentünk. A PlayStation 2-es epizódok után jövőre beköszönt a trilógia harmadik darabja, immáron a SonyHD konzolján. Reszkess Dante, rettegj Nero, mert a hack'n'slash trónt Kratos akarja birtokba venni Erre minden esélye megvan. A görg mitológia legnagyobb isteneinek állított emlék alkotás, ami eddig mindent vitt. Kiemleten ajánljuk mindenki szíves figyelmébe, persze csak szigorúan 18 év felett. :)

3. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Kojima Productions, Konami - Június 12 2008.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 9. kép

Solid Snake túrája is vélhetően a végéhez közeledik egy grandiózus befejező epizóddal. Hideo Kojima mester és Yoji Shinkawa uraság kemény munkája hamarosan beérni látszik. A Júniusi premierre lélegzetvisszafojtva vár a gamer társadalom, velünk az élen. A Tactical Espionage Action névre kersztelt műfaj millióknak kínálta fel a lopakodás, kémkedés kimondhatatlanul felemelő érzését. Ha kihagyod, megkeresünk és alaposan móresre tanítunk. Utánad lopózunk, bárhová is bújjál. Kötelező darab, egyenesen a Konami boszorkány konyhájából.

2. Final Fantasy XIII, In-house, Square Enix - TBA.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 10. kép

A Square-Enix mágia ismét működésbe lép és immáron a 13. epizóddal készülődnek levenni a J-RPG szerelmeseit a lábukról. Egy új világ, új karakterek, új harcrendszer és egy új gépezet, amely minden eddiginél csodálatosabb formában lesz képes életre kelteni az Utolsó Fantáziát. Lövésünk sincs, hogy mikorra várható az anyag, de melegen ajánljuk, hogy szerepeljen a kívánság listádon.

1. Gran Turismo 5, Polyphony Digital, Sony - 2009.

PlayStation 3: Az eljövendő, exkluzív top 10-esek - 11. kép

Minden autószimulátorok királya jövőre visszatér, hogy beteljesüljön "életed vezetése". Rengeteg autó, élethű vezetési élmény, állkoppanós grafika és talán végre az autók sérülése fogja felhőtlenül szórakoztatni a racer-eket. Kazunori Yamauchi még egy évig ostorozza a csapatot, hogy tökéletes, makulátlan végeredménnyel álljanak elő. Ha nem bírod kivárni, akkor kóstolj bele az előzményébe, Gran Turismo 5 Prologue néven, amely mától kapható az európai régióban is. Nem fogod megbánni!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Legyen szerencsénk máskor is!
9 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 12 napja

Najó, a Haze se.röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 12 napja

Egyértelműen a God of War 3 lesz a legjobb!menő smiley De az FF XIII-at kivéve kell az összes.röhögő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

kössz, Futu mester! mosolygó smiley
a GT5-be sztem a legizzasztóbbak, a F1es gépszörnyetegekkel vívott harcok lesznek! ott minden verda ugyanolyan. nem lesz olyan, h pl az egyik autónak máshogy van hangolva a turbója és ezért hagyja ott társát, mert az övé úgy van beállítva, h nagyobb fordulatszámon kapcsoljon rá a kicsike ezáltal nagyobb löketet biztosítva. szal az F1eseknél tényleg minden a vezetési tudásodon múlik. kemény lesz emberek! mosolygó smiley mondjuk extra fícsörként mosolygó smiley belsö nézet közbe a jobb analóg kart buzergálva mosolygó smiley nézelödhetnénk.

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nnna, ilyen egy komment, gyerekek! kacsintó smiley Danyek úrfi is etalonná lépett elő! kacsintó smiley Köszi, kishaver! menő smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

aztaqrva! nem semmi stuffok lesznek! röhögő smiley
sztem jó dolog, h a ND folytatja Drake haver kalandját, de remélem, hogy nem felejtik el Jak-et és kicsi, de nagyszájú röhögő smiley haverját, Daxter-t sem! remélem hogy a közeljövöben hallani fogunk az ö kalandjaikról is!
Resistance 2 must have nálam! az elsö részt még ma is tolom online, vagy offline, haverokkal. az a 8fös co-op rendesen oda fog b*szni! atom hangulatos lesz! bár a 60fös deathmatch-ek egy kicsit jobban izgatják a fantáziámat a hozzájuk tartozó orbitális méretü pályákkal! mosolygó smiley
már régóta tetszik a FF sorozat, de inkább néztem, mint jáccottam velük. sajna nemigazán jött be a körökre osztott harcrendszere. jó lenne, ha legalább az egyikbe real-time stílusú lenne!

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Egyértelműen a Gran Turismo 5 a legnagyobb durranás. Már nagyon keeeeelllll!

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

LittleBigPlanet: +1 pont.

válasz erre

Vendég

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Én a LittleBigPlanetet várom már, de nagyon!

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 14 napja

Legjobban a God of War 3-at várom!!!!De ami még nagyon izgatja a fantáziám az a Final Fantasy XIII!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja