Playstation 3: Aranyba foglalva

2009. november 13.
1.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Sokan szeretik szépítgetni kedvenc konzoljukat, egyéni festéssel, előlapokkal, világító ledekkel, valamint arannyal is.

Arannyal? Bár őrültségnek hangzik, de a Playstation 3 hamarosan limitált példányszámban kapható lesz aranyból készült változatban is. És hogy mennyibe kerül ez az enyhén giccses, egyéni változat? Csupán kilencezer dollár az ára, amiben benne van még a fehérgyémántból kirakott PS3 logó is, de választhatjuk az egyéni motívumokkal felvértezett platina és gyémántberakásos változatot is.

Ha ez még mindig nem elég csábító, akkor elárulhatjuk, hogy nem a hagyományos, hanem a Slim változatot áztatja hamarosan tizennyolc karátos aranyba az egyébként hivatalosan is elektronikai cuccokat kozmetikázó cég, így könnyen magunkkal cipelhetjük osztálykirándulásokra is a közel kétmillió forint értékű gépet. A Computer Choppers honlapján olyan további termékeket is találhatunk aranyozott változatban, mint a PSP, vagy mobiltelefonok tucatjai. Közeleg a karácsony, remélem sok olvasónk talál az egyik dobozban egy ilyen nélkülözhetetlen kelléket.
2 hozzászólás

Yoyo

11 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nem pusztán aranyozott, hiszen akkor olcsóbb lenne. az egész ház aranyból készül elvileg...

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 22 napja

Aranyozott PS3 - váááá! És tuti megveszi valaki. Mondjuk elmondható, hogy nem sok embernek van ilyen gépe... ha számít az egyediség, "nélkülözhetetlen"!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljamarco profiljaBvektor profiljadarkomen profilja